Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Μετάβαση από ΤΣΜΕΔΕ σε ΟΑΕΕ


s2117

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα.

Ξεκίνησα πριν λίγους μήνες την προσπάθεια μετάβασης από ΤΣΜΕΔΕ σε ΟΑΕΕ καθώς δε θέλω να πληρώνω το ΕΤΕΑΕΠ, μιας και δε δουλεύω σα μηχανικός.

Έχω περιγράψει εδώ τη διαδικασία που έχω ακολουθήσει μέχρι στιγμής για κάθε ενδιαφερόμενο. 

Τώρα με έχουν διαγράψει από ΕΤΕΑΕΠ (φαίνεται κ στο ΕΦΚΑ μου αυτό) αλλά με πήραν από τον ΟΑΕΕ και μου είπαν ότι θα μου κάνουν την εγγραφή, αλλά ότι βλέπουν ότι είμαι ακόμα ενεργός στο ΕΦΚΑ-ΤΣΜΕΔΕ (βλέπουν παρόλα αυτά τη διαγραφή από ΕΤΕΑΕΠ), και δεν ξέρουν λέει εάν θα μου έρθει διπλή εισφορά (ΕΦΚΑ-ΟΑΕΕ & ΕΦΚΑ-ΤΣΜΕΔΕ). Μου είπαν "ό,τι βγάλει το σύστημα" ! 

Εγώ πέρα από το τμήμα του ΕΤΕΑΕΠ, είχα στείλει αίτηση διαγραφής και στο  [email protected], από το οποίο μου είχαν ζητήσει (και έστειλα) δικαιολογητικά αλλά δεν έχω κάποιο νεότερο έκτοτε (και φυσικά δεν τους βρίσκω σε κανένα τηλ).

Είχε κανείς το ίδιο θέμα με εμένα μήπως, να μου πει πώς προχώρησε; Πρέπει να ξαναστείλω σε ΤΣΜΕΔΕ περί διαγραφής, ή απλά θα με εγγράψει ο ΟΑΕΕ και θα έχω διπλοεγγραφή (προφανώς δε θέλω να πληρώνω διπλές εισφορές όμως)

Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα εάν κάποιος που έχει πάει από ΤΣΜΕΔΕ στον ΟΑΕΕ, να μου πει ποια είναι η εικόνα του στον ΕΦΚΑ.

Παραθέτω τη δική μου.

Εάν επίσης κάποιος ξέρει σε τι αναφέρονται οι γραμμές 1-2-3-5 που αναφέρονται στο ΕΤΑΑ, ας βοηθήσει. Δεν έχει λήξει αυτό, αλλά τρέχει και το ΕΦΚΑ-ΤΣΜΕΔΕ του 20 παράλληλα (τελευταίες γραμμές).

ste.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.