Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΔΕΗ: Διαγωνισμός για 1000 σημεία φόρτισης αυτοκινήτων


Engineer

Recommended Posts

Ετοιμη να ξεκινήσει τις δραστηριότητές της στη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων δηλώνει η ΔΕΗ, σύμφωνα με την παρουσίαση που έκανε χθες στους αναλυτές ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της  εταιρίας Γιώργος Στάσης για τα οικονομικά  αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΗ σκοπεύει άμεσα να ανακοινώσει διαγωνισμό για 1.000 σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, τα οποία θα αναπτυχθούν κατά την χρονική περίοδο 2020-21. Μάλιστα, η εταιρία είναι έτοιμη να αρχίσει τις εγκαταστάσεις μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2020.

Ας σημειωθεί ότι η ΔΕΗ έχει ήδη δημιουργήσει επιχειρησιακή μονάδα για τις Ηλεκτροκίνητες Μεταφορές (E- Mobility). H μονάδα αυτή θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των υποδομών και την παροχή υπηρεσιών σε Ηλεκτρικά Οχήματα.

Εξάλλου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η ΔΕΗ έχει υπογράψει Μνημόνια Συνεργασίας (MOU) με εταιρίες όπως η Frapport, που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και αεροδρόμια σε διάφορες περιοχές της χώρας, την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ και τη ΒΕΑΤ Ταxi για τη δημιουργία σημείων φόρτισης της ΔΕΗ σε όλη την Ελλάδα.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.