Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΥΠΕΝ: Δεν θα δοθεί νέα παράταση για τα αυθαίρετα


Engineer

Recommended Posts

28 λεπτά πριν, zazeng said:

σου δίνω 5'

18 λεπτά πριν, terry said:

Τώρα έπεσε.

10'

έχεις κάποιο μέσον; εγώ από τις 6.00 έχω κατεβάσει 2 pdf δήλωσης

πάω να πάρω φρέντο και μπακάρντι.....

 

Link to comment
Share on other sites

17 λεπτά πριν, terry said:

@[email protected]

O Chuck Norris κάνει υπαγωγές του Ν.4495 από τον Ν.4014...

 

Λολ

 

Καλό

Θαμπς απ!

 

Link to comment
Share on other sites

Μία μπαίνει, μία δεν μπαίνει...... clear cashe κάθε 10' - 15'..... πατάς δήλωση πέφτει.... πατάς να κατεβάσεις δήλωση/ εντολή πέφτει.... ότι να 'ναι κανονηκότατα!!!! Βρικόλακες θα γίνουμε να περιμένουμε όλο το βράδι μέχρι να ανοίξει τα ξημερώματα!!! Κουράγιο παιδία!

Edited by [email protected]
Link to comment
Share on other sites

θα ήθελα να ήξερα αν είχατε τεχνικο γραφείο στην Καρδίτσα, ή μένατε εκεί (ή στην Ευβοια ή στην Ιθάκη ή στην Κεφαλλονιά , ή στην Ηλεία κλπ)  και ρωτάγατε το υπουργείο και τον υπουργό <<για ποιό λόγο δεν δίνετε παράταση?>>, θα είχε κάποιος την .... να σας απαντήσει <<...επειδη πρέπει να κλείσει ο φαυλος κύκλος .......κλπ κλπ. Είναι πολύ εύκολο. Φωνάζετε τον μηχανικό, έρχεται με ελικόπτερο ώς το γήπεδο, επιβιβάζεται σε κανό και μέσα σε 10 λεπτά μετρά μπάζα, μετά πάει στο τεχνικό γραφείο   συνδέει μπαλαντέζα στην γεννήτρια του δήμου και σε 5 λεπτάκια ....>>?. 

Είναι τρελό!!!! Μόνο αυτό φτάνει. Δεν θα έπρεπε να συζητάμε για παράταση καν. Ελεος !!

Κατά την γνώμη μου που πολλοί μπορεί να μην συμφωνουν, ένας καλός πρωθυπουργός  θα θερίσει θύελλες από κάποιους κολλημένους υπουργούς που ζούν εκτός πραγματικότητας. Γιατί κάποιος όταν έρχεται στην εξουσία χάνει επαφή με την πραγματικότητα την οποία πάντα θεωρεί αυτονόητη όλο το προηγούμενο διάστημα την τρέλα μου??

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

Είναι κατάντια................. για το ΥΠΕΝ, για το άλαλο ΤΕΕ και για όλους εμάς, τις τελευταίες τρύπες του ζουρνά...................

Για τον πελάτη πάντα φταίει αυτός που έχει απέναντι του, δηλαδή ο μηχανικός.... Όσο κι αν του εξηγείς και επιχειρηματολογείς..........

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, katrmp said:

<<...επειδη πρέπει να κλείσει ο φαυλος κύκλος .......κλπ κλπ. Είναι πολύ εύκολο. Φωνάζετε τον μηχανικό, έρχεται με ελικόπτερο ώς το γήπεδο, επιβιβάζεται σε κανό και μέσα σε 10 λεπτά μετρά μπάζα, μετά πάει στο τεχνικό γραφείο   συνδέει μπαλαντέζα στην γεννήτρια του δήμου και σε 5 λεπτάκια ....>>?.

Θα απορήσει γιατί να χρειάζεται όλο αυτό αφού η διαδικασία είναι ον λαϊν.

Πέρα από την πλάκα έχουν διαλυθεί όλες οι μέρες και μήνες με αυτή την ιστορία και θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως το αίτημα για άρση των προθεσμιών είναι επιτακτική και μονόδρομος. Στη δημοκρατία ο κοινωνικός αντίκτυπος των αποφάσεων (θα πρέπει να) λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν. Όταν όλοι οι σύλλογοι των μηχανικών, ο επίσημος φορέας τους (ΤΕΕ), βουλευτές και πολίτες επισημαίνουν πως θα πρέπει να αρθεί αυτό το εντελώς ανούσιο πρόβλημα νομίζω πως θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν ειδικά όταν όλοι οι παραπάνω παραθέτουν μια σειρά από λογικά επιχειρήματα που απαντούν στην πραγματικότητα. Αντ' αυτού η απάντηση γίνεται μειωτική και εξευτελιστική προς τον επιστημονικό κλάδο με φράσεις "θέλει μόνο 2 λεπτά".

Κατά τη γνώμη μου αν ο στόχος είναι πράγματι η δημιουργία μιας ηλεκτρονικής βάσης πληροφορίας για το κτισμένο περιβάλλον η προθεσμίες αυτές δεν έχουν λογική βάση: Κατά τη σύνταξη της ταυτότητας του κάθε κτιρίου, ό,τι εκκρεμότητα αυθαιρεσίας υπάρχει να μπορεί να τακτοποιηθεί μέχρι και τότε και εκεί να ολοκληρώνεται η διαδικασία. Αλλά μάλλον ο στόχος είναι άλλος.

Edited by Vasili
Link to comment
Share on other sites

Τέτοια κατάντια ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ....

Ειλικρινά ας κατεβάσει το ΤΕΕ διακόπτες επ`αόριστον!

Και πέρα απο Ιανό, Covid 19, καραντίνα για πελάτες ή μηχανικούς, οικονομική ανέχεια, 52 προθεσμίες που λήγουν ταυτόχρονα.........έχεις να αντιμετωπίσεις και τη ρητορική του "κουνάω το δάχτυλο" σε επιστήμονες που τους τάραξες στα scoil elikiku....

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ....τίποτα άλλο.....

504 Gateway Time-out

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.