Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΥΠΕΝ: Δεν θα δοθεί νέα παράταση για τα αυθαίρετα


Engineer

Recommended Posts

Υποκριτική στάση. Επικοινωνεί αυστηρότητα και τάξη εκεί που τον παίρνει σε μια άνευ ουσίας και οφέλους προθεσμία. Περα από όλα τα αλλά, η παρούσα συγκυρία με την υγειονομική κρίση και την οικονομική χαρακτηρίζει τη στάση του. 

Edited by Vasili
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, SEVAS said:

Nαι !!!και εμας θα μας βγαλει το λαδι!!!!!πρωτα......

κουράγιο, μια βδομαδα είναι θα περάσει... μάζευε δουλειά για το χειμώνα

 

Link to comment
Share on other sites

14 λεπτά πριν, AlexMajor said:

Πολύ σκληρό καρύδι ο τύπος!!! Τουλάχιστον ξεκαθαρίζεται το θέμα τον δικαιολογητικών Κατ#5-Ν.4178 που είναι σε υπαγωγή, και αυτά με όλα τα άλλα έως 8/11/2020, ένα μήνα! (για τα έως 31/12/2013 μεταφορά/ εξοφ. παραβόλου)

Δεν νομίζω να υπάρχει παρερμηνεία τώρα!?!

Edited by [email protected]
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα και απο μενα. εναν απλο μηχανικο που τρεχει τις τελευταιες μερες μηπως και τα προλαβει ολα. ληγουν ενα καρο απιστευτες προθεσμιες και κλασσικα ολοι ερχονται στο τελος. το θεμα ειναι οτι μπορει ολο αυτο να ληγει στις 30/9 αλλα υπολειτουργει εδω και καμποσες μερες το ολο συστημα. δε με νοιαζει τι θα κανουν αλλα να βρουν μια λυση σε αυτο το κομματι.

Link to comment
Share on other sites

Μα πόσο @@@@@ είναι? Ελεος με τον κάθε υπουργό. Στείλτε στο Μητσοτακη email. Οταν όλοι γύρω του δεν καταλαβαίνουν αυτός καταλαβαίνει πλήρως και κάνει το σωστό. Τό εχει αποδείξει πολλές φορές που΄χει παρει πανω του διάφορα αρκεί να ενημερωθεί. Τελικά ο υπουργός του είναι πολύ λίγος να αφουγκραστει τηυν κοινή λογική.  Πιστεύω ο Μητσοτάκης αν πειστει ότι υπάρχει δικιο για την πλάκα θα το κάνει άμεσα.

Ελεος. Εδω δίνει παράταση ο Σταικούρας για δηλώσεις covid στα μισθώματα που κυριολεκτικά είναι 2 λεπτά υπόθεση , δίνει παράταση στην λύση παλιών μισθωμάτων που είναι πάλι 2 λεπτα και δεν δίνει ο Χατζηδάκης!! ΕΛΕΟΣ!!

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

η τροπολογία του Σύριζα ξέρουμε που κατατέθηκε , σε ποιο νομοσχέδιο? Γιατι δεν εχει ουσία να κατατέθηκε σε κάτι που θα συζητηθεί μετά τίς 30/9. Αν το έκανε έτσι είναι ανούσιο, και για το Θεαθήναι τελείως. έπρεπε να έχει κατατεθει απο πρίν. Αν έχει κατατεθει σε νομοσχεδιο που συζητείται τωρα και ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία, τότε θα φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση (για μένα χωρίς λόγο, απλά και μόνο στηριζόμενος και εκμεταλλευόμενοι την ξεροκεφαλιά του Υπουργου). Αρα θα πάρει θέση.

Ακυρο , απορρίφθηκε και δεν συζητήθηκε κάν. Πιθανόν διότι θα ήταν χωρίς τα προβλεπόμενα ( αριθμός υπογραφών, χρονος κατάθεσης κλπ_)

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

8 λεπτά πριν, DimCiv said:

πίσσα και πούπουλα 

Ζούμε στιγμές λογικής και δημοκρατίας.Νόμος και Τάξη.

Τράπεζα γής: Κάποιοι βγάζουν έξω τα χρυσά κουτάλια.

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.