Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΥΠΕΝ: Δεν θα δοθεί νέα παράταση για τα αυθαίρετα


Engineer

Recommended Posts

8 λεπτά πριν, cv01302 said:

είμαι και large, σου κάνω δώρο την τομή που δεν θα χρειαστείς να κάνεις.

Χαχαχαχ

Ας βάψουν τα κεραμίδια γκρι κ να το βάλεις στην υπεύθυνη δήλωση (αν ήταν πριν ελενιτ). Πέρα από την πλακα, συνήθως σε αυτή την περίπτωση θα τρώνε άκυρο.

Κουφώματα στην ίδια θέση οκ, στα νέα γυψοσανίδα, φωτογραφία και να τις βγάλει ο νέος ιδιοκτήτης.

Αρμολογημα νταξ χέστο.

Μιλάμε θα πέσει γέλιο. Το κόλπο με τη γυψοσανίδα το είδα πρώτη φορά σε δουλειά με τράπεζα.

Edited by zazeng
Link to comment
Share on other sites

σωστος

"Η διέξοδος αυτή μπορεί να δοθεί μόνο από όσους έχουν δουλέψει στο αντικείμενο επαγγελματικά, για βιοποριστικούς λόγους και γνωρίζουν σε βάθος τα θέματα. Και όχι από συμβούλους εντός και εκτός εισαγωγικών, που κατά καιρούς ενδημούν στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, οι οποίοι εκ του αποτελέσματος κατατάσσονται  σε αυτούς που δημιούργησαν τα προβλήματα και εξ αντικειμένου δεν μπορούν να είναι οι ίδιοι που θα τα λύσουν…."

 

εδω

https://ecopress.gr/v-matragkos-gia-afthaireta-katigorias-5-pos-na-xechorisei-to-ypen-tin-ira-apo-to-stari/

εδιτ

"Το δεύτερο βήμα, είναι να παραμείνει διαδικασία ρύθμισης ανοιχτή εις το διηνεκές.  Από τη στιγμή που η μεταβίβαση ενός ακινήτου έχει «δεθεί» με την βεβαίωση μεταβίβασης, αργά ή γρήγορα, όλα τα ακίνητα με αυθαιρεσίες θα πρέπει να ρυθμιστούν. Θα μπορούσε να υπάρχει και ένα κίνητρο, όπως σήμερα, με σταδιακή αύξηση των προστίμων, αλλά και ενδεχομένως με υπολογισμό του προστίμου με τις τρέχουσες για την εποχή τιμές ζώνης, ώστε να αντικατοπτρίζεται η πραγματική εμπορική αξία του τη χρονική στιγμή της τακτοποίησης, με ελάχιστη τιμή την σημερινή."

 για  την ισχυ εις το διηνεκες συμφωνω

αλλά, για αυξηση των προστιμων δεν συμφωνω

Υπαρχουν  χιλιαδες ιδιοκτητες , τριτοι και τεταρτοι αγοραστες

που αγνοουν γιατι, ενα διαμερισμα που χτισθηκε πριν 30 χρονια, αυτο που το πληρωσαν, με  σχεδια και δικηγορους και συμβολαιογραφους και φορους κλπκλπ.   εμβαδου 102 τμ. βρισκεται σημερα να ειναι μικροτερο/μεγαλυτερο/αλλης μορφης/πιο εξω πιο μεσα...και οτι  οφειλει "αυτός" να τακτοποιησει κατι που εκανε καποιος άλλος  στο παρελθον,  γνωστος/αγνωστος αλλά εσαεί ανευθυνος εναντι του κρατους και των υπηρεσιων του.

 

 

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

6 λεπτά πριν, katrmp said:

θα κοιτάξω τι ακριβώς χαρτιά υπάρχουν για το πρό ΄83 και θα σας ξαναρωτησω παιδιά.

Εδώ δες http://gis.ktimanet.gr/wms/apr1/

Καλύτερα ρώτα στο θέμα για το άρθρο 96 κάνε κ κανένα πινγκ αν κ τα ακολουθώ τα περισσότερα

 Η πρώτη να παραμείνει η 5, μόνο με τα ακίνητα τα οποία έχουν κατασκευασθεί σε μη άρτια και μη οικοδομήσιμα γήπεδα αποκλειστικά, με εξαίρεση αυτά που αποτελούν πρώτη και κύρια κατοικία. Γιατί είναι γεγονός πως ένα μέρος των αυθαιρέτων αυτών δεν έγιναν για χρήση εξοχικής κατοικίας αλλά γιατί η χώρα απέτυχε να δώσει την δυνατότητα σε φτωχό κόσμο να στεγαστεί μέσα από την μη ύπαρξη μακροπρόθεσμου χωροταξικού σχεδιασμού.

Πολύ σωστός

 

 

Edited by zazeng
Link to comment
Share on other sites

23 λεπτά πριν, cv01302 said:

 

Λολ

 

Θεός

@terry

@zazeng

@Didonis

Terry σε έφαγε η εύκολη πρόσβαση που είχες! Είναι το τίμημα της κωλοφαρδιας.

Μην ανησυχείς όμως, έχει ο zazeng παράβολα με εντοπισμό στη θάλασσα! (Θεός, μα πολύ θεός)

Didonis, μου έμειναν κ εμένα σκουπίδια σε επεξεργασία που δεν εμφανίζονταν λόγω lag στην πλατφόρμα. Εγώ δεν θέλω άμεσα σε εμένα λεφτά για να τα μεταβιβάσω, θέλω να μου πληρώσετε διασκέδαση πριβέ. Ο,τι ξοδέψω δικό σας, 8 με 12 το βραδυ (έχουμε και covid)

 

Link to comment
Share on other sites

ξέρουμε κάτι καινούριο για τα τετραγωνικά Δήμων? γιατί βλέπω δημοσιεύματα ότι μπορούμε να δηλώνουμε στην πλατφόρμα έως σήμερα ???

Link to comment
Share on other sites

Πάνε τα παράβολα έγιναν ανάρπαστα μέχρι χτες, ένα προβατάκι μου έμεινε έξω από το μαντρί κ κλαιει, θα περιμένει την ανακοίνωση τωρα. Junk έχω κ γω, αλλά λιγο.

Ο @terryμε έχει ξαστραβωσει πολλές φορές, ένα κερασμα το χρωστάω.

 

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, cv01302 said:

 Τόλμησες και έχτισες 5οροφο δίχως άδεια ~500τμ, με έτος ολοκλήρωσης το 1982? Πάρε 80% έκπτωση διότι η περιβαλλοντική επιβάρυνση είναι μικρότερη (??) - bonus δεν νοιάζομαι αν σου πέσει η οικοδομή στο κεφάλι. Α εννοείς ολοκληρώθηκε το 1972 και όχι το 1982? Δικό μου λάθος, πλήρωσε παράβολο -ξέχνα το πρόστιμο-, η περιβαλλοντική επιβάρυνση είναι αμελητέα - είμαι και large, σου κάνω δώρο την τομή που δεν θα χρειαστείς να κάνεις.

 

Τα προ 83 όπως λένε  και  οι  παλιοί  μαστόροι  είναι γερά σαν βράχοι  ενώ οι  κατασκευές   με ΕΑΚ 2000  που έχουν και   μεγάλή πλαστιμότητα    γέρνουν  σαν βάρκα , εξάλλου σε τόσους σεισμούς άντεξαν  τα  προ  83 ,  τι  ξέρεις  εσύ   τώρα;;; .

 

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω κάτι να μου φύγει μια απορία. Έχω δει φίλο καταγραφής όπου παλαιότητα γράφει πριν το 83 και είναι κατηγορία 5.: αυτό πως γίνεται? Κατηγορία 2 δεν είναι?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.