Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΥΠΕΝ: Λήγει η τελευταία παράταση για τα αυθαίρετα


Engineer

Recommended Posts

Καλημέρα έχω εντάξει αυθαίρετο κατηγορίας 5 στον 4178/13. Έχω ανεβάσει όλα τα αρχεία αλλά λόγω του ότι δεν έχει εξοφλήσει το 30% του προστίμου έως σήμερα δεν πηγαίνει η δήλωση σε οριστική υπαγωγή. Τι θα πρέπει να κάνω? Δεν είναι εφικτό εκ μέρους του πελάτη μου να πληρώσει άμεσα το 30% του προστίμου. Έχει κανείς κάποια άποψη για αυτό? Βεβαία δεν νομίζω ότι κάποιος θα μου ζητήσει ευθύνες γιατί είναι υπαιτιότητα του πελάτη που λόγω οικονομικής αδυναμίας σταματησε να πληρώνει δόσεις....

Link to comment
Share on other sites

Επειδή μόλις έληξε η ψηφοφορία στη Βουλή, τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε τροπολογία για παράταση ή όχι;Στο site της Βουλής στις τροπολογίες δεν αναφέρεται πουθενά...

Link to comment
Share on other sites

Από τις 5 το πρωί προσπαθώ και δεν μπαίνει με τίποτα στο σύστημα. Για να έχει τόση κίνηση στις 5 το πρωί το θεωρώ απίθανο. Το ΤΕΕ "έριξε" τη σελίδα??

Link to comment
Share on other sites

Όχι συνάδελφε, απλά έχουμε κορακιασει όλοι για να βγάλουμε το ψωμί μας. Δε ξέρω τι άλλο να πω...δεν έχω καταφέρει να μπω....δεν έχω... δηλαδή θα πρέπει να μη κοιμηθούμε καθόλου; Να ψοφησουμε πριν καν να χρειαστούμε τις μεθ,τις οποίες και  δεν έχουμε.

 

Edited by sissy_arch
Link to comment
Share on other sites

Έμαθα ότι πολλοί Μηχανικοί όντως δουλεύουν σκληρά από το πρωί και όταν λέω πρωί εννοώ 5. Φαίνεται να ήταν βολικότερο αν σε ενδιαφέρει ο ακόμα μικρότερος φόρτος να μπεις στις 2 το πρωί! 

Πάντως οι "προγραμματιστικές" μου αισθήσεις μου λένε ότι προφανώς εδώ υπάρχει εκτός από φόρτος και προγραμματιστικό πρόβλημα γιατί είναι και αλλοπρόσαλλο/ασταθές το σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

Μπλόκαραν όλα ξανά. Κάθε μέρα 08.00-08.15 κρασάρει το σύστημα. Τώρα αν είσαι από τους τυχερούς και για κάποιον λόγο σε βάλει μέσα πάλι μετά από λίγο σε κάποια αποθήκευση σε πετάει εκτός. Κλασσικό σύστημα αυθαιρέτων στα τελειώματα των προθεσμιών.  Πάντοτε τα ίδια χάλια είχε, απλά τις προηγούμενες φορές δίνανε παρατάσεις αυτή τη φορά σίγουρα όχι . Οπότε από Πέμπτη θα δουλεύουν ρολόι !!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.