Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΥΠΕΝ: Λήγει η τελευταία παράταση για τα αυθαίρετα


Engineer

Recommended Posts

Λογικά ναι. Αλλά επειδή συνεχίζει να πέφτει το σύστημα δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι.

edit Μόλις αποθήκευσα μία αλλαγή σε δήλωση του 4178 κατηγορίας 5 σε αρχική υποβολή. Άρα και σε Υπαγωγή θα γίνεται. Πάτησα και να προωθηθεί σε υπαγωγή και μου έβγαλε κανονικά το παράθυρο με το πρόστιμο πριν και μετά χωρίς κάποια άλλη παρατήρηση.

Edited by pipakos
Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, pipakos said:

https://web.tee.gr/eidisis/tee-1-9-ekat-ktiria-me-aythairesies-echoyn-katagrafei-stoys-nomoys-aythaireton-pos-prochora-i-diadikasia-stasinos-oi-michanikoi-axizoyn-ena-megalo-eycharisto-apo-tin-politeia/

"Όλες οι αιτήσεις-δηλώσεις που εισήχθησαν σε στάδιο επεξεργασίας μέχρι και τις 30/9/2020, θα δύνανται να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής της αίτησης στον Ν. 4495/2017, τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που έδωσε το ΥΠΕΝ."

Έχω γύρω στις 40 δηλώσεις σε επεξεργασία από το 2017 μέχρι σήμερα. Θα μπορώ μέσα στις εποόμενες μέρες να τις χρησιμοποιώ για να εκδιδω παράβολα ακόμα και για αυθαίρετα καηγοριας 5? Ενδιαφέρον!

αυτό με το να προχωρήσουν οι αιτήσεις , για να κοπούν παράβολα θα βγεί λογικά κάποια ανακοίνωση και απο που? ή εσείς προχωράτε και βγάζετε?

Link to comment
Share on other sites

Στο ίδιο δίλημμα είμαι κι εγώ, γιατί μου ήρθαν και σήμερα κάποιοι, από αυτούς που πίστευαν ότι οι παρατάσεις θα δίνονται για πάντα. Το σώφρων είναι να περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση, από όπου αυτή έρθει, με συγκεκριμένα παραδείγματα, από την άλλη με την τόσο μεγάλη αναισθησία που έχουν οι φωστήρες και την πλήρη αδιαφορία και άγνοια της πραγματικότητας τους έχω ικανούς να ανακοινώσουν ότι θα σωθούν μόνο όσες δηλώσεις σε επεξεργασία πριν τις 30/9 προχωρήσουν σε πληρωμή του παραβόλου μέσα σε μία μέρα, και πέσει πάλι το απαρχαιωμένο σύστημα του ΤΕΕ και μείνουν κάποιοι πελάτες μας πάλι στην απέξω...

Link to comment
Share on other sites

Προσέχετε τις κινήσεις που κάνετε εκτός νομικού πλαισίου. Οι «σιωπηρές παρατάσεις» της Μπανανίας μπορεί να κρύβουν παγίδες.
Μιλήστε με κανένα φίλο σας λογιστή να σας πει τι πάθανε με τις δηλώσεις του 2015 και την «σιωπηρή παράταση» υποβολής τους, που μετά έβρεχε πρόστιμα!

Τελικά το Μπανανία δεν μου πάει για αυτή τη χώρα. Το Εμετία ταιριάζει καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Και η ανακοίνωση θα είναι ως συνήθως ασαφής κ μπερδευτική κ κ κ...

Better safe than sorry λέω κ εγώ πάντως, έτσι κ αλλιώς οι περισσότεροι που ήταν να εμφανιστούν εμφανίστηκαν.

Εκτός κ αν έχετε μπάρμπα στην Κορωνη, οπότε, νταξ, προχωρήστε άφοβα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.