Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στέγαστρο από πολυκαρβονικό σε μπαλκόνι


Nasia Gkiomisi

Recommended Posts

Γεια σας,

Έχω αγοράσει ανακαινισμένο διαμέρισμα 1ου ορόφου με πίσω μπαλκόνι 3,1mx3,4m που φτιάχτηκε μόνο στο δικό μου διαμέρισμα (από πάνω οι υπόλοιποι έχουν μόνο παράθυρα) και τακτοποιήθηκε από τον εργολάβο που έκανε την ανακαίνιση. Στο μπαλκόνι αυτό έχει τοποθετήσει πέργκολα (αν είναι σωστός ο όρος για τον ξύλινο σκελετό που μπορείς να στερεώσεις πανιά για σκίαση) και θέλω να βάλω από πάνω πολυκαρβονικά φύλλα για να μην βρέχεται, αλλά να περνά το φως για τα 2 δωμάτια που κοιτάζουν προς αυτό. Με όλες τις αναζητήσεις σε παρόμοια θέματα που έχουν αναρτηθεί στο παρελθόν κατάλαβα ότι ίσως να χρειάζεται άδεια για το σκέπαστρο. 

Στη βεβαίωση περαίωσης που παρέλαβα με την αγορά του ακινήτου, στην τεχνική έκθεση γράφει: 

"-πρόκειται για εξωτερική κατασκευή στην πίσω όψη διαμερίσματος 1(φωταγωγός-με βάση την κάτοψη της άδειας), στον πρώτο όροφο της οικοδομής επί της οδού ... Θεσσαλονίκης. -Η κατασκευή αφορά τη δημιουργία εξώστη στην πίσω όψη του διαμερίσματος εμβαδού Ε=3,40*3,15=10,71 τ.μ. που έχει κατασκευαστεί στην οροφή του παταριού του ισογείου, με περιμετρικό στηθαίο ύψους 1,05μ. κατασκευασμένο από τοιχοποιία, ο οποίος καλύπτεται με στέγαστρο ίδιου εμβαδού.-Στο διαμέρισμα υπάρχουν εσωτερικές διαρρυθμίσεις οι οποίες δε χρήζουν τακτοποίησης (σύμφωνα με την κάτοψη της άδειας)."

Είμαι καλυμμένη στην περίπτωση αυτή;

Και μια ακόμα ερώτηση, το πολυκαρβονικό θα κάνει τόσο θόρυβο στη βροχή που θα ενοχλεί τους τριγύρω;

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.