Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

mderv

Recommended Posts

Ορισμένες τράπεζες θα χρεώνουν ένα ποσό μηνιαίως σε όσους διατηρούν λογαριασμό όψεως από τον Ιανουάριο και μετά. Μήπως και η προμήθεια στις εισφορές θα ισχύει από το επόμενο έτος;

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Aeternus said:

Ορισμένες τράπεζες θα χρεώνουν ένα ποσό μηνιαίως σε όσους διατηρούν λογαριασμό όψεως από τον Ιανουάριο και μετά. Μήπως και η προμήθεια στις εισφορές θα ισχύει από το επόμενο έτος;

πόσο θα χρεώνουν για λογαριασμούς όψεως; 

ποιες τράπεζες;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Αξιότιμοι συνάδελφοι τι μπορώ να κάνω αν δεν έχω πληρώσει τις εισφορές μου στο ΕΤΕΑΕΠ από 1/1/2017? Έχω εξοφλημένες ΟΛΕΣ τις εισφορές μου στο ΤΣΜΕΔΕ/ΕΦΚΑ, ενώ εκκρεμούν ΟΛΕΣ οι εισφορές του ΕΤΕΑΕΠ από την 1/1/2017 ως σήμερα (πάνω από 2.500 ευρώ). Στο site του ΕΤΕΑΕΠ οι οφειλές του 2017 και 2018 φαίνονται ρυθμισμένες σε 32 δόσεις (που ήδη τρέχουν και προφανώς καμιά τους δεν έχει πληρωθεί). Δεν εμφανίζονται όμως προσαυξήσεις λόγω εκπρόθεσμης ή μη πληρωμής. 

Είμαι Χημικός Μηχανικός με ημερομηνία εγγραφής στο ΤΕΕ το 2005. Υπήρξα καθ'όλη την επαγγελματική μου σταδιοδρομία μισθωτός και ποτέ δεν έκανα έναρξη σε κάποια εφορία. Είμαι από το 2016 άνεργος και πρόκειται να κάνω διαγραφή από ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ. Νομίζω ότι πριν ξεκινήσω τη διαδικασία διαγραφής, θα πρέπει να επικοινωνήσω με το ΕΤΕΑΕΠ για την ταχτοποίηση των οφειλών μου, αλλιώς θα έχω νομικές κυρώσεις.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μειωθεί/κουρευτεί το ποσό των οφειλών μου στο ΕΤΕΑΕΠ, επικαλούμενος την μακροχρόνια ανεργία και οικονομική αδυναμία μου? Αν όχι, μπορώ να μπω σε κάποια ρύθμιση, εξασφαλίζοντας και τη μη πληρωμή προσαυξήσεων? (θα μπορούσα π.χ. να τους ξεχρεώσω το 2017 και 2018 κατευθείαν, κοντά στα 1500 ευρώ, αλλά ως εκεί μπορώ). Σε επαφή με το ταμείο, να το αναφέρω το τελευταίο σαν δέλεαρ για καλύτερη ρύθμιση? Επίσης, δεν θέλω να κάνω αναδρομική διαγραφή από το 2017 μια που ήδη έχω πληρώσει πλήρως το κομμάτι του ΕΦΚΑ.

Θα εκτιμούσα τις συμβουλές σας σε όλο αυτό το μπλέξιμο που έβαλα τον εαυτό μου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.