Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παράθυρο εκπρόθεσμων δηλώσεων για τα αυθαίρετα


Engineer

Recommended Posts

Όταν έχουμε σε επεξεργασία μια παλιά Δήλωση του 2018 ή 2019 ημερομηνία εισαγωγής μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για κτίριο κατ. 5 ως τις 15/10;Ή πρέπει να είναι εντός Σεπτεμβρίου και υποτίθεται δεν πρόλαβε κάποιος βγάλει το παράβολο και να πληρώσει;

Link to comment
Share on other sites

συστημικά ναι γιατί η πλατφόρμα είναι ξέφραγο αμπέλι!!! Νομικά όμως προς το παρόν ολα γίνονται με δική μας ευθύνη!!! 

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, ppanag said:

συστημικά ναι γιατί η πλατφόρμα είναι ξέφραγο αμπέλι!!! Νομικά όμως προς το παρόν ολα γίνονται με δική μας ευθύνη!!! 

Κάτσε ρε φίλε, ναι οκ κάποιον πρέπει να κάνει τον ..., να πάρει την ευθύνη εννοώ, αλλά:

Mας είπαν, γραπτά, όχι προφορικά όπως στην @kondylw@ πιο πριν, ότι υπάρχει το ίχνος, αυτό μπορεί να σημαίνει από ημερομηνία εισαγωγής, ως πλήρη καταγραφή ότι έχεις κάνει και δεν έχεις κάνει σε μια δήλωση (μιλάμε για kilobyte για πλήρες ιστορικό, ακομα και με εντοπισμούς).  Επίσης υπάρχει η γραπτή ανακοίνωση του επιμελητηρίου κατόπιν όσων συζητήθηκαν με το υπουργείο, που λέει μόνο δήλωση σε επεξεργασία, ούτε ημερομηνία εισαγωγής μετά την 1/9 ούτε τπτ. Από την άλλη δεν λέει κάτι, για την επαναφορά σε υπαγωγή κ5 4178 και επαναϋποβολή, ενώ έληγαν και τα δύο μαζί.

Δηλαδή η @janna (ή εγώ δεν έχει σημασία) άμα της έρθει κάποιος σήμερα, στην τούρλα του σαββάτου, μπορεί να τον εντάξει μια χαρά, η kondylw όχι. (Βtw kondylw η προθεσμία για τα αρχεία 4178 ποτέ δεν έληγε 30/9, παρεξήγηση ήταν!). Δηλαδή η janna (ή εγώ) άνετα αν θέλει βολεύει κάποιον, ενώ η κοντύλω που μπορεί να θέλει να διορθώσει κάτι και να το κάνει πιο σωστό, ενδεχομένως να βγει εκτεθιμένη και να καταστρέψει μια δουλειά μιν 3ετίας. ΦΑΚ!!

Από την άλλη, και εδώ πάει το κάτσε ρε φίλε, αν η janna πάρει μια δήλωση 4495 από το 2017 και της αλλάξει τα φώτα, είναι όντως δικιά της ευθύνη, εφόσον δεν ελέγχεται κάτι από το σύστημα (καλώς ή κακώς). Η κοντύλω, όμως, για να κάνει επαναφορά και επαναϋποβολή, θα κάνει αίτημα στο τεε, που κανονικά πρέπει να γράψει ακριβώς τι θέλει να κάνει - κ όχι θέλω να αλλάξω ένα τόνο στην τεχνική έκθεση, μη αυτοματοποιημένο , το οποίο κάποιος θα το δει και θα το εγκρίνει. Δεν έχει συνευθύνη το ΤΕΕ; Στη σελίδα που θα φαίνεται οριστική υπαγωγή 10/10/2020 θα έχει στρογγυλή σφραγίδα με υπογραφή Στασινός. Όχι ορθογώνια κοντύλω.

Ρε @dimitris GM και λοιποί εμπειροτέχνες νομικοί, πάλιουρες δλδ, βοηθήστε λίγο. Δεν είναι άδικο αυτό; Συγνώμη για το ρε, συνήθως βρίζω :D

 

Edited by zazeng
Link to comment
Share on other sites

Αν από Δήλωση σε επεξεργασία του 2018 βάλω  μια κατ. 5 ως τις 15/10 τι μπορεί να συμβει και ποτε;Να την βγάλει άκυρη  ποιος; Εκτός αν το ίδιο το σύστημα δεν σε αφήνει να προχωρήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Η παναγιά η πολυτεχνίτιτσσα μαζί σου Γιάννα, το ότι κάτι το επιτρέπει το συστημα δεν λέει κάτι, η ευθύνη είναι δική μας.

Edited by zazeng
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.