Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

<< Εξοικ- Αυτονομω>>Περιορισμοί στους Ενεργειακούς Επιθεωρητές του Α’ & Β’ ΠΕΑ


katrmp

Recommended Posts

Με στόχο τη διασφάλιση της επίτευξης του ενεργειακού στόχου, ο ενεργειακός επιθεωρητής που θα διενεργήσει την δεύτερη ενεργειακή επιθεώρηση μετά την υλοποίηση των παρεμβάσεων (Β’ ΠΕΑ), θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά διαφορετικός από τον ενεργειακό επιθεωρητή που διενέργησε την πρώτη ενεργειακή επιθεώρηση (Α’ ΠΕΑ).

 

Ωραία ισονομία!! Δηλαδή ουσιαστικά προωθούν μόνο τίς εταιρείες που έχουν πολλους μηχανικους και ουσιαστικά θα είναι η ίδια υπογραφή.    θα πείς του πελάτη ότι δεν θα κάνεις το 2ο ΠΕΑ? Ειναι δυνατόν?  Και πώς θα βγαλει άκρη ο νέος Ενεργ. Επιθεωρητης?

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

Είναι απαράδεκτο!!! Τι θα πετύχουν ? Τελικά θα κάνει και το 2ο ΠΕΑ ο πρώτος, ο δευτερος δεν θα πάει ποτέ , και ο πρώτος πιό χαλαρός αφου δεν θα υπογράφει αυτός δεν θα πολυδίνει σημασία στο τι ακριβώς περνά. 

Διαφορετικά είναι αδιανόητο. Να σου πάρει το 2ο ΠΕΑ άλλος σε μιά δουλειά που έχεις ιδρώσει απο την αρχή και περιμένεις αυτό το ΠΕΑ να το βγάλεις πιό ξεκουραστα και άνετα. Αυτα είναι τα πιό αποδοτικά λεφτα. Του 2ου ΠΕΑ. Ουτε του συμβούλου έργου. Γιατι το κτίριο το ξέρεις, τίς δουλειές τίς παρακολούθησες και ετοιμάζεσαι τυπικά να τίς επικυρ΄ωσεις.

Αδιανόητο και εκδικητική στάση εναντίον των μηχανικών,.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί αυτό που λέει ότι πρέπει να ανέβει 3 κατηγορίες είναι εφικτό; Για να το πετύχεις πρέπει να κάνεις παρά πολλές παρεμβάσεις.

 

Link to comment
Share on other sites

αυτό πετάει σχεδον τα περισσότερα διαμερίσματα  μετα το 1990 έξω.  Αλλά γενικά και πιό παλια διαμερίσματα, εκτός και είσαι pilotis ή τελευταίος όροφος

Link to comment
Share on other sites

Απαράδεκτο και χωρίς λογική να μην μπορούμε να κάνουμε και το Β ΠΕΑ...

Μας θεωρούν απατεώνες και μας ταλαιπωρούν...τι να πω!

Ελπίζω να υπάρξει αντίδραση και να μην ισχύσει κάτι τέτοιο...

Edited by mechgiann
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.