Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Σοβατσμα


Dimitris_81

Recommended Posts

Καλησπέρα, επισκευάζω ένα παλιό δωμάτιο (1950) για να το κάνω αποθήκη. Έχει πέσει ο σοβάς από το ταβάνι σε κάποια σημεία και στα πλαϊνά τοιχώματα. Σκέφτομαι να ρίξω τον υπόλοιπο σοβά από το ταβάνι, να περάσω ένα αναστολεας  διάβρωσης και να το αφήσω ασόβατιστο. Οι τοίχοι θέλουν σοβάτισμα αλλά δε μπορώ να βρω σοβατζή, όποτε είπα να το παλέψω μόνος μου. Τι μου προτείνετε να πάρω έτοιμο σοβά;

Αν δε σοβατίσω τους τοίχους τι μπορώ να περάσω πάνω στους τσιμεντόλιθους;

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχεις εμπειρία από τέτοιες εργασίες, μην το επιχειρήσεις μόνος. Για την οροφή, σωστή η σκέψη σου για καθαίρεση όλου του επιχρίσματος. Η (τοπική) προστασία των οπλισμών δεν είναι μόνιμη λύση. Δες μήπως η διάβρωση έχει προχωρήσει πολύ, και απαιτούνται δραστικότερες λύσεις. Ενδεχομένως, χρειάζεται στεγάνωση. Όμως κάνε λίγη υπομονή μέχρι να βρεις τα σωστά συνεργεία.

Link to comment
Share on other sites

*Dimitris_81 έχω μια περίπτωση αποκόλλησης σοβά σε παλιό σπίτι συγγενή μου στο χωριό. Βλέπω να καταλήγω σε συνεργείο δε θα το επιχειρήσω μόνος μου.

*tetris Η ζημιά είναι περιορισμένη στην περίπτωση που προανέφερα. Καθαίρεση όλου του επιχρίσματος προτείνεις γενικά ή μόνο αν είναι εκτεταμένη η αποκόλληση;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.