Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύνταξη Καταλόγου Εκπροσώπων του ΤΕΕ σε Επιτροπές Διαγωνισμών Έργων για το έτος 2021


Engineer

Recommended Posts

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221, παρ. 8 του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α’/8.8.2016), όπως ισχύει, δημιουργεί Κατάλογο Μελών του   για το  έτος 2021 από τον οποίο θα ορίζονται,  μετά από δημόσια κλήρωση,  οι εκπρόσωποί του σε Επιτροπές διαγωνισμών Έργων. 

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα Τακτικά Μέλη, Ιδιώτες Διπλωματούχοι Μηχανικοί όλων των Ειδικοτήτων,  (με Διεύθυνση εντός του Ν. Αττικής και Ν.Κυκλάδων)  να υποβάλουν Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύνταξη του παραπάνω Καταλόγου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στο ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ που ακολουθεί.

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Έργα

Διευκρινίζεται ότι, όσοι μετείχαν ήδη στον Κατάλογο των εκπροσώπων τα προηγούμενα έτη και επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση χρησιμοποιώντας το ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ώστε να συμπεριληφθούν στον κατάλογο για το έτος 2021.

Στο πλαίσιο της συμμόρφωσης του ΤΕΕ με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 2016/679 και την εν ισχύ εθνική Νομοθεσία, όπως αυτά εκάστοτε τροποποιούνται, όσα Μέλη δεν υποβάλλουν εκ νέου αίτηση δεν θα συμπεριληφθούν πλέον στον Κατάλογο αυτό για το έτος 2021.

Προθεσμία υποβολής :  μέχρι Τρίτη 1/12/2020

Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο  TEE  για το Γραφείο Εκπροσωπήσεων ως συνημμένο  σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο pdf)

στο Email:  [email protected]


ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ:

Οι ενδιαφερόμενοι  κατεβάζουν το έντυπο και συμπληρώνουν τα στοιχεία που ζητούνται. Η συμπλήρωση τουλάχιστον μιας (1) από τις κατηγορίες Μελετών  και η υπογραφή της αίτησης είναι απαραίτητα.

Αποθηκεύουν σε pdf format με το επώνυμό τους [παράδειγμα : meletes-eponymo (λατινικούς χαρακτήρες)]


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Κορόιδα ψάχνουν. Πάνε τσάμπα και μπορεί 5-6 φορές για κάθε έργο που θα είναι σε κάποιο δήμο 20 λεπτά με το αμάξι από το γραφείο σου.

Link to comment
Share on other sites

Το ΤΕΕ, χέρι-χέρι με τις υπηρεσίες και τα εκεί μέλη του, κοροϊδεύει αυτούς που ορίζονται σε επιτροπές από τις λίστες του.

Αμοιβή Μηδέν (0).

Υποχρέωση για υποβολή πόθεν έσχες, εργατοώρες χαμένες, ευθύνη.

Κανένας να μην κάνει αίτηση αν δεν λυθεί το ζήτημα της αμοιβής

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.