Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Στατική Μελέτη Ικριωμάτων


 
Elsa P.

Recommended Posts

Καλημερα συάδελφοι, είμαι νέα μηχανικός και προσπαθώ να βρω άκρη με τη μελέτη ικριώματος. Τι έλεγχοι απαιτούνται και τα συναφη.
Θα ήθελα πιο συγκεκριμένα αν:
1) Η ανάλυση γίνεται με το να εισαγω σε καποιο λογισμικό ολόληρο το προσμοίωμα ή αν πρεπει να τα μελετησω σαν μεμονωμενα ισοδυναμα πιο απλα προσομοιώματα

2) Αν πρεπει να εισαγω αθελητη εκκεντρότητα σε καθε ορθοστατη 1% ?

3) Αν περα απο τους γνωστoυς ελεγχους , δλδ λυγισμου στα υποσ/ματα και ελεγχοι δοκων, συνδεσεων κλπ., πρέπει να πραγματοποιήσω και αναλύσεις Non linear , stability ?
 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@Elsa P.---Οι απαιτήσεις μελέτης ικριώματος εξαρτώνται από τη χρήση που αυτό προορίζεται. Υπάρχουν κατηγορίες στις οποίες εντάσσονται. Εσύ για τι είδους εργασία ενδιαφέρεσαι;

Link to comment
Share on other sites

Αφορά σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. αλλά διαμορφωση όπως αυτες που εινια προσόψεως, Η χρήση είναι απλά για κίνηση ανθρωπων δλδ. κατηγορία αν δεν κανω λάθος 3 που ειναι καπου στα 200kg/m2 το κινητό.

Link to comment
Share on other sites

Ναι αυτή είναι η κατηγορία. Επομένως "για την κατασκευή τους δεν απαιτείται ειδική μελέτη, απαιτείται όμως εμπειρία και προσοχή από τους τεχνίτες που θα τα συναρμολογήσουν", σύμφωνα με τη σχετική τεχνική προδιαγραφή.

Edited by Jakeplem
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.