Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονομώ-Αυτονομώ


Recommended Posts

2 ώρες πριν, Ena paidi koitaei t astra said:

Δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο rar αλλά θα μπορούσες να διευκρινίσεις εαν ο αριθμός παραχής κοινοχρηστων ήταν υποχρεωτικό πεδίο στο ΕΚΟ 2? 

Έχω περίπτωση πολυκατοικίας τύπου Α στην οποία δεν υφίσταται κοινόχρηστη παροχή ρεύματος. Η μοναδική κατανάλωση ρεύματος είναι για το φωτισμό του κλιμακοστασίου και μοιράζεται μεταξύ των οροφοδιαμερισμάτων (δηλαδή κάθε οροφοδιαμέρισμα τροφοδοτεί τις λάμπες του ορόφου)

Σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί να ενταχθούν ή μπορεί να δηλωθεί ένας λογαριασμός από ένα διαμέρισμα;  

Δεν ζητούσε αρ. παροχής κοινοχρήστων στο ΕΚΟ ΙΙ.

Link to comment
Share on other sites

SOS έκανα αίτηση στο ΕΚΟ όλα καλά ΑΛΛΑ καταλάθος έβαλα ΝΑΙ στην ερώτηση σχετικα με το αν διατίθεται το ακινητο για βραχυχρ μίσθωση. (έχω πλήρη κυριότητα δε το εχω νοικιάσει ποτέ και με κανένα τρόπο)

Τώρα έχει μπεί σε κατάσταση ειδικής περίπτωσης, για έλεγχο σχετικά με το Deminis (καπως έτσι). Δηλαδη για να δουν αν εχω παρει λεφτά στο παρελθόν απο άλλα προγραμματα (δεν έχω παρει τιποτα ποτέ). 

Λέτε να με κόψουν γιαυτό?  Ουσιαστικά ακόμα και με το ΝΑΙ πληρώ τους περιορισμούς τους, αλλά αν θέλουν να έχω κάνει δήλωση, οτι το νοικιάζω, στην ΑΑΔΕ αυτό δε το έχω .. γιατι δε το νοικιάζω :(

 

Link to comment
Share on other sites

@georgedr5t4 Όταν ανοίξει το σύστημα για την υποβολή των λοιπών δικαιολογητικών, ανέβασε μαζί με τα υπόλοιπα και μία ΥΔ που θα εξηγεί το λάθος. Λογικά θα προχωρήσει, με κάποια καθυστέρηση όμως, λόγω ειδικής περίπτωσης (χειροκίνητος έλεγχος)…

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σε μονοκατοικία έχουμε 270τμ κύριων και θερμαινόμενων χώρων και 30τμ αποθήκη ΜΘΧ, στο ΠΕΑ που θα εκδοθεί θα αναγράφει συνολική επιφάνεια 300τμ και ωφέλιμη  επιφάνεια 270τμ.   

Στο Ε9 δηλώνουν 270τμ κύριους και 30τμ βοηθητικούς, θα δημιουργηθεί κάπου θέμα ;  Τσεκάρει το σύστημα μέτρα ΠΕΑ σε σύγκριση με Ε9 κλπ; 

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε κανεις να περασει τις παρεμβασεις με copy paste απο το να ψαχνει στο scroll; 

Εχω ολοκληρωσει επιτυχως δυο αιτησεις για τις δυο προσφατες περιφερειες αλλα ειχαν 5 παρεμβασεις και δεν με αγχωνε. Η δικια μου ομως αυριο εχει 10 και με το μακελειο που προβλεπεται θα ηθελα να ξερω απο καποιον αν δοκιμασε να κανει copy paste τις κατηγοριες των παρεμβασεων απο το να τις διαλεγει με το mouse.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδερφοι έχω αίτηση σε περιφέρεια που είχε ανοίξει τον Δεκέμβριο που είναι στο στάδιο "03.ε Αίτηση σε υποβολή δικαιολογητικών".

Σε αυτό το στάδιο η αίτηση θεωρείται σε υπαγωγή ή όχι ?

   
   
Link to comment
Share on other sites

Ολες οι αιτησεις κλειδωνουν, οταν τελειωσει οοολος ο κυκλος (με τις πολυκατοικιες) θα ξανανοιξει το συστημα να μπουν τα δικαιολογητικα. Δεη, αδειες, νομιμοποιησεις. Μετα θα βγει η αποφαση υπαγωγης. Κατα Μαρτιο μερια λεει το αισιοδοξο σεναριο.

Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα, αυτή ήταν η επόμενη ερώτησή μου μιας και είδα σήμερα ότι δεν έχω πρόσβαση στη συγκεκριμένη αίτηση.

Άρα συνοψίζοντας, η αίτηση είναι σε υπαγωγή και αναμένουμε να ξανανοίξει η πλατφόρμα να εισάγουμε δικαιολογητικά και να προχωρήσουμε στα περαιτέρω, σωστά?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.