Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονομώ-Αυτονομώ


Recommended Posts

Ευχαριστώ, δε ξέρω όμως αν αυτό ισχύει και στα πλαίσια του Προγράμματος Εξοικονομώ-Αυτονομώ από τη στιγμή κιόλας που γίνονται και ηλεκτρονικές διασταυρώσεις. 

 

2) Αν δεν αναγράφεται ο Ταχυδρομικός κωδικός στο πρόσφατο Ε9 πρέπει να προστεθεί ή δεν είναι απαραίτητο?

Edited by dadabook
Link to comment
Share on other sites

Αυτό θα προτείνω για ασφάλεια. Αυτό που δε ξέρω είναι αν λογιστής κάνει σήμερα της αλλαγές ή αύριο πρωί πρωί, αν θα είναι έτοιμο το Ε9 αμέσως. Δηλαδή ελπίζω ότι η τροποποίηση Ε9 είναι άμεση χωρίς να χρειάζεται κάποιος χρόνος για να εμφανιστεί στο πιο πρόσφατο Ε9 ή αν υπάρχει κάποια άλλη καθυστέρηση. 

Link to comment
Share on other sites

On 28/1/2021 at 12:51 ΜΜ, yian said:

Συνάδερφοι έχω αίτηση σε περιφέρεια που είχε ανοίξει τον Δεκέμβριο που είναι στο στάδιο "03.ε Αίτηση σε υποβολή δικαιολογητικών".

Σε αυτό το στάδιο η αίτηση θεωρείται σε υπαγωγή ή όχι ?

   
   

Το ίδιο μήνυμα έχω και εγώ σε 03ε. Αλλά ήθελα να ρωτήσω: ως ωφελούμενος αν μπω, δεν μπορώ να δω αριθμό πρωτοκόλλου. Είναι έτσι σε όλους?

Link to comment
Share on other sites

Εσείς για τις αιτήσεις προτιμάτε chrome, firefox ή κάτι άλλο?

Εμένα γενικά ο chrome μου είναι πιο γρήγορος γιατί φορτώνει τις σελίδες πιο γρήγορα, συνεπώς έκανα την αίτηση στον chrome. Στις 10:06 είχα ήδη περάσει το ΠΕΑ, το δικαιολογητικό, το σύμβουλο έργου, από τα βασικά στοιχεία αίτησης τα στοιχεία ωφελούμενου και μόλις πάτησα αποθήκευση στα στοιχεία ακινήτου που είχα συμπληρώσει μου εμφάνισε  Loading το οποίο κράταγε και κράταγε και δεν έλεγε να τελειώσει. Πίστευα θα ξεκόλλαγε εν τέλει όπως μου συνέβαινε κάθε άλλη φορά. Όχι αυτή τη φορά όμως όπως φάνηκε, για κάποιο λόγο.

Οπότε μπήκα firefox να συνεχίσω με τα στοιχεία συνιδιοκτησίας κτλ. Η ώρα είχε φτάσει εντωμεταξύ 10:10 ή 10:11 όταν τελικά μπήκα στην αίτηση από firefox. Έκανα οριστική υποβολή στις 10:18, έβγαλε μήνυμα μη διαθεσιμότητας πόρων και τώρα διαβάζω τα χρήματα τέλειωσαν 10:18. Μόνο σε μένα βρήκε να κολλήσει σήμερα...

 

Επίσης δε ξέρω αν ισχύει ότι μια αίτηση περνάει πιο γρήγορα με λιγότερη καθυστέρηση όταν γίνεται από υπολογιστή που βρίσκεται σε διαφορετική περιφέρεια από αυτή για την οποία γίνονται οι αιτήσεις.

Edited by dadabook
Link to comment
Share on other sites

Χαμός έγινε πάλι. Είπα και εγώ να κάνω μία αίτηση φίλου στην Λάρισα και πήρα τα @@ μου επειδή κόλλαγε. Μιλάμε για άθλια κατάσταση τελικά. Τα έκανα όλα copy - paste και γρήγορα και όμως κολλούσε.

Εγώ ξεκίνησα με τον  edge με πέταξε έξω και συνέχισα με opera.

Είναι απαράδεκτο αυτό το σύστημα δεν παλεύεται.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.