Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονομώ-Αυτονομώ


Recommended Posts

1 ώρα πριν, nick_61 said:

 

Είναι υποχρεωτικό.

Δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην αποδοχή της απόφασης αν δεν ορίσεις διάδοχο !!!!

Ορισμός διαδόχου.jpg

χτες που ήρθαν οι ειδοποιήσεις προχώρησα αμέσως αίτηση χωρίς Διάδοχο. Έχω ακόμη μια για την οποία είμαι 99% σίγουρη ότι είχε κάνει αποδοχή ο ιδιοκτήτης, έχω αποθηκεύσει την απόφαση υπαγωγής και τώρα βλέπω ότι είναι σε κατάσταση 06.Αίτηση σε υπαγωγή και ζητάει να οριστεί Διάδοχος.

Αν δεν κάνω λάθος, μάλλον την επέστρεψαν σε προηγούμενη κατάσταση για να οριστεί διάδοχος.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πρόλαβα και το προχώρησα σε: 07.β Αίτηση σε υπαγωγή - καταχώρηση στοιχείων προμηθευτών

χωρίς να μου ζητήσει στοιχεία διαδόχου.

Τώρα όμως που θέλω να το προχωρήσω σε: 07. Αίτηση σε υλοποίηση παρεμβάσεων

μου ζητάει στοιχεία διαδόχου!!!

τουλάχιστον δεν την γύρισε πίσω σε: 06. Αίτηση σε υπαγωγή

 

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, να κάνω και άλλη μία ερώτηση ήθελα. Σε περιπτώσεις που έχουμε 2 σενάρια, ένα με ΦΒ και ένα χωρίς, στο πληροφοριακό σύστημα καταγράφεται μόνο ως επιλέξιμος προϋπολογισμός, αυτός του σεναρίου με το ΦΒ και όχι ο δεύτερος (που θα είναι μικρότερος). Υποθέτω ότι ο δεύτερος προϋπολογισμός προκύπτει κανονικά από το ΠΕΑ με τον γνωστό τύπο (Εξοικονόμηση*1,2*τ.μ.), αλλά δεν φαίνεται κάπου στην πλατφόρμα. Ισχύει κανονικά αυτό έτσι; Ρωτάω επειδή σε μία περίπτωση που έχω δεν θα υλοποιηθεί τελικά το ΦΒ και θα πάμε με το δεύτερο σενάριο, της μικρότερης εξοικονόμησης, άρα και προϋπολογισμού.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλησπέρα, θέλω να κάνω την αίτηση για προέγκριση δανείου. Ο εγγυητής είναι συνταξιούχος. Στην καρτέλα 'Στοιχεία Αίτησης Δανείου' και συγκεκριμένα στα 'Στοιχεία Ενεχόμενου' δεν υπάρχει πεδίο 'Εισόδημα από συντάξεις' . Αναγκαστικά θα αναγράψω το εισόδημα της σύνταξης στο πεδίο 'Εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες' ή θα βάλω 0 εκεί ?

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα ,

1)  Ειμαι σε κατασταση  δηλωσης προμηθευτων . Δηλωνω  προμηθευτη  αλλα δεν μου ζηταει  να  τον αντιστοιχισω σε καποια παρεμβαση . Ετσι γινεται ? Πως θα προκύψει  ποιος κάνει τι ? 

2) Ειμαι μηχανικος ( Κατασκευη οικιστικων κτιριων ) και ταυτόχρονα  Ωφελουμενος.                                            Μπορω  σε μια παρέμβαση να γινω  και  προμηθευτής ? Να κανω δηλαδή εγω την  κατασκευή  και  να κόψω  στον εαυτό μου Απόδειξη ?

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, προσπαθώ να ξεκινήσω νέα αίτηση για προέγκριση δανείου μετά από απόρριψη, αλλά δεν με αφήνει να αλλάξω τράπεζα, μου εμφανίζει προεπιλεγμένη την αρχική, χωρίς να με αφήνει να επιλέξω κάτι άλλο.

Είναι λάθος του συστήματος;

Πάντως στις οδηγίες που έχει εκδώσει το υπουργείο, φαίνεται ότι σε αυτό το σημείο μπορείς να επιλέξεις τράπεζα από μενού.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.