Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΕΕΤΑΑ: Αιτήσεις για 50 προσλήψεις μηχανικών εκτός ΑΣΕΠ, διάρκειας 2 ετών


Engineer

Recommended Posts

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης &Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.) προκήρυξε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 24 μηνών, συνολικά 50 ατόμων για την κάλυψη αναγκών της Τεχνικής Υπηρεσίας της, σύμφωνα με το αρ.131 του ν.4714/2020.

Εκεί ψηφιστεί ότι οι εν λόγω προσλήψεις εξαιρούνται του άρθρου 21 του ν.2190/1994 ( = είναι ο νόμος του ΑΣΕΠ).

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τη Δευτέρα 7η Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15.00 μ.μ.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν για δύο χρόνια οι κάτωθι ειδικότητες:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:

ΠΕ Αγρονόμων – Τοπογράφων, Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, Τοπογράφων, ΠΕ Αρχιτεκτόνων, ΠΕ Γεωλόγων, ΠΕ Δασολόγων, Δασολόγων – Δασοπόνων, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΠΕ Μηχανικών Μεταλλείων και Μεταλλουργίας, ΠΕ Μηχανικοί Περιβάλλοντος, ΠΕ Μηχανικών Χωροταξίας, ΠΕ Μηχανολόγοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, ΠΕ Μηχανολόγων, Μηχανολόγων – Μηχανικών, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ΠΕΗλεκτρολόγων Μηχανικών – Μηχανικών Υπολογιστών, ΠΕ Χημικών Μηχανικών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:

ΤΕ Δασολόγων – Δασοπόνων, ΤΕ Δομικών Έργων/Πολιτικών Μηχανικών, ΤΕ Ηλεκτρολόγων/Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΤΕ Μηχανικοί Περιβάλλοντος, ΤΕ Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών/Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, ΤΕ Μηχανολόγων/Μηχανολόγων Μηχανικών, ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας/Γεωπόνων/Γεωπόνων – Τεχνολόγων, ΤΕΤοπογράφων/Τοπογράφων Μηχανικών/Γεωπληροφορικής.

Έξι (6) άτομα θα τοποθετηθούν ανά ένα στα έξι (6)Υποκαταστήματα/Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στην Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα,Ιωάννινα, Χανιά και Κομοτηνή.

Από τα άτομα που θα προσληφθούν έως 10% θα είναι κάτοχοι πτυχίου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

 

Λεπτομέρειες για τα προσόντα και τα κριτήρια αξιολόγησης, στο έγγραφο της Προκήρυξης ΕΔΩ και στην ιστοσελίδα της Ανώνυμης Εταιρείας www.eetaa.gr.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν αναφέρει κάπου την κατοχή μελετητικού πτυχίου;

Δεν είχανε πει ότι μόνο οι μελετητές μπορούν να προσληφθούν;

Πάντως είναι πολύ πρόχειρη η προκήρυξη και φυσικά το 40% 

της συνέντευξης τα λέει όλα!!!

Link to comment
Share on other sites

Το 40% κανονικά θα πρέπει να στηρίζεται σε τεκμήρια, αλλιώς με μια καταγγελία ο διαγωνισμός πέφτει. Δυστυχώς βαριόμαστε να την κάνουμε, βέβαια τότε δεν προσλαμβάνεται ούτε ο καταγγέλων και απλά η θέση χάνεται για αρκετό καιρό για όλους.

Δηλαδή δε μπορεί να αποτελεί λόγο πρόσληψης το ότι τα είπες ωραία στη συνέντευξη, αλλά συγκεκριμένα achievements. Εκεί μπορεί να γίνουν προσωποληψίες, όχι όμως και πολύ ανατρεπτικές.

Για μένα πιο άσχημο μου φαίνεται το ότι δεν ξεκαθαρίζουν πόσους τελικά χρειάζονται από κάθε ειδικότητα, ούτε όμως ότι θα πάρουν απλά όποιον μαζέψει τη μεγαλύτερη βαθμολογία κι ότι η σύνθεση των ειδικοτήτων θα είναι τυχαία. Επίσης δε λένε με ποιό τρόπο θα επιλεγεί ποιος θα πάει στην επαρχία.

Edited by georgios_m
Link to comment
Share on other sites

Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Υπάρχουν τίτλοι που δεν είναι ίδιοι με άλλους. Η συνέντευξη αν είναι δίκαιη δεν είναι άχρηστη.

Edited by gktpgeue
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.