Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εξοικονομώ-Αυτονομώ: Επιλέξιμες Παρεμβάσεις


Recommended Posts

Κατά πάσα πιθανότητα, εκτός από φυσικό αέριο μάλλον θα τοποθετηθεί και ενεργειακό τζάκι(αερόθερμο), απλά επειδή ο ιδιοκτήτης μπορεί να σκεφτεί στο μέλλον ότι θέλει να κάνει και κάποια παρέμβαση που δε θα έχει δηλωθεί τώρα κατά την αίτηση(όπως συνήθως κάνουν αρκετοί), σκέφτηκα να δηλώσω αντ' αυτού τζάκι- καλοριφέρ, ώστε τα χρήματα που θα περισσέψουν να πάνε στην πιθανή πρόσθετη παρέμβαση που θα θελήσει τότε.

Οπότε από τη στιγμή που στην πράξη μάλλον θα μπει τζάκι-αερόθερμο, δε θα προκύψει κάποιο θέμα αν στο 1ο σενάριο στο Α' ΠΕΑ και στο έντυπο πρότασης παρεμβάσεων δηλωθεί τζάκι-καλοριφέρ ?

Edited by dadabook
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 404
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και πώς θα εξασφαλίσεις / υποχρεώσεις τον Β' Εν. Επ. να το δεί / βεβαιώσει σαν τζάκι - καλοριφέρ? (αν επιδοτείται) 

Τι τιμολόγιο θα ανεβάσεις?

Για να μη αναφέρουμε την πιθανότητα ...περαιτέρω ελέγχου...

Edited by antloukidis
Link to comment
Share on other sites

Αν όντως τοποθετηθεί τζάκι-αερόθερμο, τότε θα κοπεί τιμολόγιο για τζάκι-αερόθερμο. Δεν θέλω να τοποθετηθεί τζάκι-αερόθερμο και να κοπεί Τιμολόγιο για τζάκι-καλοριφέρ.

Απλά ήθελα να επιβεβαιώσω αν μπορώ να δηλώσω τώρα τζάκι-καλοριφέρ με 6500 ευρώ εκτός από λέβητα αερίου και στο τέλος που θα τοποθετηθεί εκτός από λέβητα αερίου και τζάκι-αερόθερμο με 2500 ευρώ, τα 4000 ευρώ που θα περισσέψουν να πάνε σε πιθανή μόνωση που θα θελήσει ο ιδιοκτήτης τότε ενώ τώρα λέει ότι δε θέλει. 

Θα μπορούσα βέβαια να δηλώσω τζάκι-αερόθερμο και μία επιπλέον γραμμή με μόνωση, αλλά θα χάσω ορισμένο χρόνο για τα επιπλέον πεδία που θα χρειαστεί να συμπληρώσω και όπως φαίνεται φέτος και το δευτερόλεπτο μετράει από τη στιγμή που κλείνει τόσο γρήγορα η πλατφόρμα σε αρκετές Περιφέρειες. 

Edited by dadabook
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

Σε περίπτωση επιλογής μη κεντρικού συστήματος μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας για ένα διαμέρισμα, υπάρχει περιορισμός (όπως στα κλιματιστικά split) στον αριθμό των μονάδων; Στον οδηγό δεν βρήκα κάτι, μόνο ότι αποτελεί παρέμβαση σε συνδυασμό με αντικατάσταση κουφωμάτων. 

Edited by lloyd
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα συνάδελφοι. 

Σε αίτηση μονοκατοικίας που είναι σε κατάσταση 3ε (υποβολή δικαιολογητικών) είχε προβλεφθεί η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα για παραγωγή ΖΝΧ (4.α) . Τώρα ο ιδιοκτήτης θέλει να εγκαταστήσει ΑΘ με ενσωματωμένο δοχείο ΖΝΧ και να μεταφέρει τον ηλιακό που έχει στο εξοχικό του, στο οποίο καταλαβαίνω ότι έχει να πάει πολλά χρόνια. 

1. Μπορεί να γίνει τροποποίηση του εντύπου παρεμβάσεων ώστε να διαγραφεί η παρέμβαση 4α και να δηλωθεί η ΑΘ και για ΖΝΧ?

2. Ο ΕΕ του δεύτερου ΠΕΑ θα λάβει υπόψη μόνο τις περεμβάσεις που έγιναν εντός του προγράμματος (δηλαδή ΑΘ με ΖΝΧ) ή θα αποτυπώσει ότι βρει εκεί (δηλαδή και ΑΘ και ηλιακό θερμοσιφωνα) 

3. Υποθέτωντας ότι έχει γίνει η αλλαγή στο έντυπο παρεμβάσεων, θα επιδοτηθεί ο ιδιοκτήτης με το ποσό που δίνει το πρόγραμμα για την ΑΘ με ενσωματωμένο δοχείο ΖΝΧ? Ή θα του πει ότι όφειλες να εγκαταστήσεις νέο ηλιακο; 

Link to comment
Share on other sites

Παράθεση

Δεν γίνονται τροποποιήσεις. Οτι βρεί αποτυπώνει. Αν είναι με ενσωματωμένο θα επιδοτηθεί

 

Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, katrmp said:

 

Δηλαδή δεν μπορεί εκ των υστέρων (μετά την υπαγωγή της αίτησης) να αλλάξει κάποια παρέμβαση; Στη συγκεκριμένη περίπτωση από 4α σε ενσωματωση του ταμιευτήρα αποθήκευσης του ΖΝΧ στο σύστημα θέρμανσης (Α/Θ)

Link to comment
Share on other sites

Όχι και δεν υπάρχει κανείς λόγος. Μην σε αγχώνει. Στο τέλος ότι παρεμβάσεις γίνουν και πιάνουν τους στόχους και είναι στο ανώτατο επιλέξιμο κόστος παρεμβάσεων θα επιδοτηθούν 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.