Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ληξιπρόθεσμη οφειλή ΤΣΜΕΔΕ από το πουθενά


escapist

Recommended Posts

On 12/18/2020 at 12:17 PM, pirsogiannis said:

Μαζί σου. Εγώ δεν είπα ότι είναι ο ορθός τρόπος πληροφόρησης. Αν και νομίζω (με επιφύλαξη), υπήρχαν και δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα του εφκα που υποχρεούμαστε να παρακολουθούμε.

Θα διαφωνήσω με το "υποχρεούμαστε".

Λ.χ. εγώ έχω διαγραφεί από το ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ από τα μέσα του 2019 (αναδρομικά από το '17), και έχω κλείσει τα βιβλία μου από το '15. Όφειλαν να κάνουν εκκαθάριση και να με ενημερώσουν όταν έγινε η διαγραφή, μαζί με τα άλλα μικροποσά. Το να είναι όλες οι εκκαθαρίσεις μηδενικές και να έρχονται ένα χρόνο μετά να ζητάνε λεφτά από κάποιον που δεν είναι καν στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο.

Εμένα τους έχει φοβηθεί το μάτι μου, και γι' αυτό κοίταξα τι γίνεται στον ΕΦΚΑ. Αλλά θα μπορούσα κάλλιστα να επιστρέψω 10 χρόνια από τώρα και να μου πουν "α ήρθες; Χρωστάς!", και να έχω μια δεκαετία προσαυξήσεων.

Link to comment
Share on other sites

Ναι προφανώς το υποχρεουμαστε ήταν απάντηση στον συνάδελφο που είχαμε την προηγούμενη συζήτηση.Αφορουσε δηλαδή όσους είναι ακόμη ασφαλισμένοι στον εφκα και όχι κάποιον που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό όπως εσύ.Απο το 2015 που έκλεισες βιβλία έως το 2017 που έκανες διαγραφή από ΤΣΜΕΔΕ πλήρωνες εισφορές?

Edited by pirsogiannis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.