Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Απαίτηση ΕΕΔΜΚ για εγκατάσταση λέβητα βιομάζας


ni-di

Recommended Posts

Σε μονοκατοικία ή διαμέρισμα το οποίο ήδη έχει αυτόνομο σύστημα θέρμανσης απαιτείται ΕΕΔΜΚ για αντικατάσταση του υπάρχοντος λέβητα πετρελαίου με λέβητα πέλλετ ή όχι; Η κατηγοριά μικρής κλίμακας για εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης αναφέρεται μόνο σε περιπτώσεις αυτονόμησης (δηλ. να υπάρχει κεντρική θέρμανση και να γίνεται ατομική) ή αναφέρεται και σε περιπτώσεις αντικατάστασης της υπάρχουσας ατομικής θέρμανσης;;

Link to comment
Share on other sites

Σε δική μου περίπτωση για το ΕΚΟ ΙΙ (Α), για κτήριο με άδεια του '83 όπου δεν προβλεπόταν κατα την έκδοση άδειας Η/Μ εκτός ύδρευσης αποχέτευσης, υπήρχε εγκατεστημένο σύστημα με λέβητα-καυστήρα και στο σενάριο έβαλα Α/Θ, στην έκδοση ΕΕΜΚ πέραν των άλλων εργασιών, δεν βάλαμε για εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης και ανέφερα στο έντυπο VIII (ολοκλήρωση έργου ?), οτι το σύστημα υπάρχει (δίκτυο διανομής, εσωτερικό δίκτυο σωληνώσεων σωμάτων και θερμαντικά σώματακαι) και απλά αλλάξαμε πηγή ενέργειας τροφοδότησης του συστήματος και έγινε δεκτό απο το ΕΤΕΑΝ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.