Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κερδίστε αναβαθμίζοντας κατοικίες με την Attica Bank


Engineer

Recommended Posts

Η τωρινή χρονιά βρίσκει τον περισσότερο κόσμο να περνά περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Από την άλλη, η νέα χρονιά που έρχεται είναι πάντα μία καλή περίοδος για ανανέωση.Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι γνωστό ότι έχει δημιουργηθεί με σκοπό να ενισχύσει τους πελάτες σας σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, ώστε να καταφέρουν πιο εύκολα να πραγματοποιήσουν κάποιες εργασίες εκσυγχρόνισης του σπιτιού τους.

Η Attica Bank συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό και επιπλέον μπορεί να προσφέρει  ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες που θα την επιλέξουν για να επωφεληθούν από το πρόγραμμα. Η ευελιξία της Attica Bank σε συνδυασμό με την προσωποποιημένη και οικεία προσέγγισή της μπορούν να την καταστήσουν στον ιδανικό τραπεζικό συνεργάτη, για τη διαδικασία αίτησης.

exoikonomo_advertorial_1920x1080px_2020-12.jpg

Τα πλεονεκτήματα του προγράμματος

Μείωση εξόδων συντήρησης κατοικίας

Κάνοντας νέες κατασκευές και παρεμβάσεις νέων τεχνολογιών, οι πελάτες σας εξοικονομούν χρήματα από έξοδα συντήρησης

Συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος

Υλοποιώντας παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ενίσχυσης της ενεργειακής αυτονομίας των κατοικιών, μειώνεται το ενεργειακό αποτύπωμα κάθε νοικοκυριού.

Κίνητρα

Επιχορήγηση

Η επιχορήγηση προσφέρεται έως και 85% επί του κόστους των παρεμβάσεων

Επιδότηση επιτοκίου

Προνομιακό επιτόκιο με 100% επιδότηση επιτοκίου και δυνατότητα χορήγησης προκαταβολής το 70% του δανείου, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις χωρίς να απαιτούνται ιδία κεφάλαια.

Κάλυψη για αμοιβές και κόστη

Το πρόγραμμα καλύπτει το κόστος ενεργειακών επιθεωρήσεων, την αμοιβή Συμβούλου έργου, καθώς και την αμοιβή για τυχόν απαιτούμενες μελέτες. 

Ολοκληρωμένη υποστήριξη Attica Bank

Η ομάδα εξυπηρέτησης της Attica Bank βρίσκεται στο πλευρό των πελατών σας για να τους καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία αίτησης στο πρόγραμμα άμεσα και ευέλικτα.

Αναλυτική ενημέρωση και δήλωση ενδιαφέροντος, για τη λήψη ολοκληρωμένης υποστήριξης από την Attica Bank, γίνονται μέσω του https://exoikonomo.atticabank.gr

 Online αιτήσεις πραγματοποιούνται από τις 11/12/2020, επιλέγοντας ως τράπεζα την Attica Bank στο https://exoikonomo2020.gov.gr

 Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) και τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου και

Κρήτης, του ΕΣΠΑ 2014-2020, με δικαιούχο του Προγράμματος την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ΑΕ»


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.