Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επαγγελματικά δικαιώματα Μηχανικών Έργων Υποδομής


Recommended Posts

@ZaXoYs Δεν καταλαβα ποιος διαφωνει και φοβασαι μην παρεξηγηθει επι προσωπικου!!λοΛ!!Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες και εννοειται πως μια περ/κη μελετη δεν ειναι γιατον καθενα που νομιζει οτι τα ξερει ολα.Αν το κρατος πει πως μονο η συγκεκριμενη σχολη εχει δικαιωμα σε τετοιες μελετες, και θα δωσει θεσεις εργασιας σε πολλους (γιατι τωρα παιρνουν ενα ΠΜ να του ςκανει ολα) και θα κανει τη σχολη περιζητητη. Αυτα για το ποιος πρεπει να κανει περ/κες μελετες. Οπως ειπα στην ερωτηση του φιλου , δεν νομιζω οτι εχει δικαιωμα η σχολη μας. Και ναχε καλυτερα να μη μπλεχτει με κατι που δεν ξερει..

 

Υ.Γ fraafr ανα μηνυμα με πληρωνει καλα, για να αποθεωνω τη σχολη του!χαχα

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 157
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@Zaxous έχω προσέξει τα μηνύματά σου, και ειδικά στην κατηγορία σου, πάντα πίστευα ότι έπρεπε να είχατε την αποκλειστικότητα. Είναι ένας τομέας που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και γνώσης και εμπειρίας. Οσο για το παραπάνω έκανα πλάκα, μην παρεξηγηθούμε....

Είχα ποστάρει κι αλλού ότι ο καλύτερος τρόπος αναβάθμισης και αξιοποίησης μιας σχολής είναι η απόδοση των πραγματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων τους. Ετσι μόνο θα αποκτήσει την πραγματική βαρύτητα το ίδρυμα στην έκπαίδευση και όχι με μπακαλίστικες σκέψεις-μεθόδους.

 

@geokon να του τα ζητάς μπροστά, γιατί οι μέρες είναι δύσκολες, με κωδικό ΤΕΕ....στην Τράπεζα χαχαχα

Link to comment
Share on other sites

Δε θα έχει πολύ γέλιο όταν θα τελειώνει κανείς κολέγιο 3έτη σαν structural engineer και θα τα κάνει όλα, από περιβαλλοντικές, ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά, θερμομονωση μέχρι 20οροφα με αντισεισμικό;

 

Ότι έσπειρες θα θερίσεις...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μήπως γνωρίζει κάποιος την διαδικασία για την αποκτηση ΜΕΚ μετά το πέρας της 5ετίας απο τη λήψη του πτυχίου?

Αν κάποιος δεν έχει πιστοποιητικά εμπειρίας απο δημόσια ή ιδιωτικά έργα τι γίνεται?

Στη Δ15 που ρώτησα μου είπαν με 1000 ζόρια ότι πρέπει να έχεις και ένα σεβαστό ποσό στην τράπεζα για να μπορέσεις να πάρεις το ΜΕΚ!!Ισχύει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε κάνε αναζήτηση στο φόρουμ για το πως λαμβάνεις το ΜΕΚ. Έχει απαντηθεί Α Π Ε Ι Ρ Ε Σ φορές. Πάντως χωρίς πιστοποιητικά εμπειρίας είναι αδύνατο να πάρεις το ΜΕΚ.

 

Αυτό για την τράπεζα ισχύει μόνο για εταιρίες με ΜΕΕΠ 1ης Τάξης και άνω, όχι για το ΜΕΚ. Προφανώς τους παραζόρισες γι' αυτό και σου πετάξαν την μπαρούφα.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά δυστυχώς αν και κάποια θέματα έχουν συζητηθεί, η "Αναζήτηση" είναι παντελώς δύσχρηστη και τις περισσότερες φορές δεν βγάζει αποτελέσματα, οπότε λογικό είναι να μην βρίσκει τίποτα κανείς.

Link to comment
Share on other sites

απο kulosb

Γενικα παντως οι αποφοιτοι σχολης εργων υποδομης μπορουν να ασχοληθουν με οδοποιια, λιμενικα, υδραυλικα εργα και με υπογραφη απλων τοπογραφικων.

το δικαίωμα στα τοπογραφικά που το είδες?Κάθε ειδικότητα (δομικών -εργων υποδομής -τοπογράφων ) έχει δικαίωμα μόνο στα της ειδικότητας της.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.