Elena Stefanaki 19 Posted January 5 Share Posted January 5 (edited) Καλημέρα , η δήλωση ανάθεσης - ανάληψης επίβλεψης για κατεδάφιση είναι συγκεκριμένη για το λόγο αυτό....Εαν ναι...μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στέιλει κάποιο πρότυπο ώστε να το δω να φτιάξω κι εγώ τις δικές μου.... Ευχαριστώ πολύ.... Έγινε επεξεργασία του τίτλου του θέματος. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina Edited January 7 by danaikaterina Link to post Share on other sites
Bolshevikos 20 Posted January 5 Share Posted January 5 @Elena Stefanaki Τα συνηθισμένα έντυπα, όπως στην περίπτωση της ανέγερσης, χρησιμοποιείς. Απλώς η εργασία που ανατίθεται ή αναλαμβάνεται είναι η επίβλεψη κατεδάφισης. Link to post Share on other sites
Elena Stefanaki 19 Posted January 5 Author Share Posted January 5 οκ σ ευχαριστώ πολύ.... Link to post Share on other sites
Gousgounis 643 Posted January 8 Share Posted January 8 Μην ξεχάσεις στην ανάθεση, εκτός απο επίβλεψη κατεδάφισης να βάλεις: Συντονισμός και επίβλεψη μέτρων ασφαλείας Υπεύθυνος διαχείρισης συστήματος (εκτός αν είσαι συμμετέχων μηχανικός και δεν άνοιξες εσύ το έργο στο eadeies) 1 Link to post Share on other sites
Elena Stefanaki 19 Posted January 8 Author Share Posted January 8 9 ώρες πριν, Gousgounis said: Μην ξεχάσεις στην ανάθεση, εκτός απο επίβλεψη κατεδάφισης να βάλεις: Συντονισμός και επίβλεψη μέτρων ασφαλείας Υπεύθυνος διαχείρισης συστήματος (εκτός αν είσαι συμμετέχων μηχανικός και δεν άνοιξες εσύ το έργο στο eadeies) Ναι τα ετοιμάζω και αυτά.... σ ευχαριστώ... Link to post Share on other sites
Recommended Posts