Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νεός inverter solaredge 10k


streetas

Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι. Σε μια εγκατάσταση προχτές οικιακό 10ακι ο inverter παρέμενε σε night mode και δεν ξεκίναγε. Είχα δει μια απάντηση σε άλλο θέμα για το ίδιο πρόβλημα από τον συνάδελφο sakati που έγραφε ότι καήκαν οι ασφάλειες dc.Και όλα ήταν όπως τα περιέγραφε.

Τις άλλαξα αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Άνοιξα case στο Support της εταιρίας και είδα μετά mail απο την Ιταλία ότι εντόπισαν με την νέα εφαρμογή που έχουν κάποιο πρόβλημα.Δηλ ότι αυτοί τον κλειδώσαν. Και ζητούσαν διεύθυνση για την αποστολή νέου.

Μετά από το case με πήρε ένας μηχανικός από Βουλγαρία ,της εταιρίας , και μου επιβεβαίωσε ότι αυτοί εντόπισαν κάποιο σφάλμα που μπορεί να οδηγήσει σε ζημιά και τον κλειδώσαν. Και ότι θα στείλουν νεό μετατροπέα για εγκατάσταση. Ο νεός είπε είναι χωρίς οθόνη και έχει κάποια διαδικασία με το νέο software.\

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο συνάδελφο?Πριν τον κλειδώσουν και σταματήσουν την παραγωγή δεν θα έπρεπε να έχει έρθει ο καινούργιος?

Edited by streetas
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.