Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διευκρινίσεις για το επίδομα των 400 ευρώ - Ποιοι οι δικαιούχοι επιστήμονες


Engineer

Recommended Posts

Διευκρινίσεις για το επίδομα των 400 ευρώ που θα λάβουν οι επιστήμονες έδωσε ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, λέγοντας πως την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, άνοιξε η πλατφόρμα και αναμένεται να λάβουν βοήθημα οι επιστήμονες. Σύμφωνα με τον διοικητή που μίλησε στο ΜΕGA το επίδομα αφορά: Μηχανικούς, αρχιτέκτονες, δικηγόρους, λογιστές, οικονομολόγους, δικαστικούς επιμελητές, ιατρούς, οδοντίατρους, κτηνίατρους και γεωτεχνικούς.

«Αυτές οι κατηγορίες θα μπορούν να μπουν και να κάνουν αίτηση στο supportemployees.services.gov.gr» σημείωσε, προσθέτοντας ότι οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Πάντως, ο κ. Πρωτοψάλτης, ανέφερε ότι στην εν λόγω διαδικασία υπάρχουν κριτήρια.

  • Για όσους ελεύθερους επαγγελματίες έκαναν έναρξη επαγγέλματος έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2016, για να λάβουν το επίδομα θα πρέπει να έχουν μείωση τζίρου εσόδων της τάξης του 20% για το 2020, για το διάστημα Απρίλιος-Δεκέμβριος.
  • Το οικογενειακό τους εισόδημα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ.
  • Για τους νέους επαγγελματίες που έκαναν έναρξη μετά τον Ιανουάριο του 2017, ισχύ έχει μόνο το εισοδηματικό κριτήριο των 30.000 ευρώ.

View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Μα γιατί ξοδεύονται ;

Γι' αυτό ήταν λιτό και με λίγους καλεσμένους το γεύμα στην Ικαρία . . .

Link to comment
Share on other sites

Αρχίζοντας να αναφέρω ότι δεν δικαιούμαι το επίδομα.....

Έχω μία απορία .....

Από την στιγμή που δεν έχω μείωση εισοδήματος ή αν έχω οικογενειακό εισόδημα άνω των 30000€ γιατί να πάρω επίδομα ???....

Δεν θα το αρνηθώ αν μου το δώσουν αλλά δεν θα το παίζω και αδικημένος που δεν το παίρνω όταν υπάρχουν και άλλοι που τα έχουν περισσότερο ανάγκη....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.