Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Οδηγίες απο τους συμβ/φους για τις βεβαιώσεις μηχανικών


Recommended Posts

".. η αναντιστοιχία οφείλεται σε προσωρινό σφάλμα της Πλατφόρμας, το οποίο θα διορθωθεί προσεχώς..."  και καλά..

Κατά τις 31/3.. 😆

 

 

Link to comment
Share on other sites

@sissy_arch

Εν περιλήψει:Στην πλατφόρμα της Ταυτότητας εκδίδεται το Πιστοποιητικό Πληρότητας που περιέχει την Βεβαίωση του άρθρου 83 του Ν.4495.

Η πλατφόρμα-προφανώς λανθασμένα- δίνει ημερομηνία στην Βεβαίωση,όχι της δηλωμένης ημερομηνίας αυτοψίας(όπως γνωρίζαμε και από το Σύστημα Αυθαιρέτων),αλλά της ημερομηνίας έκδοσης.

Ο συμβολαιογραφικός σύλλογος έστειλε οδηγία στους συμβ/φους,μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα να αναγράφουν στα συμβόλαια τον μοναδικό κωδικό κι όχι την ημερομηνία έκδοσης της Βεβαίωσης.

Αυτά κατάλαβα...για τα γύρω γύρω και πότε θα διορθωθεί,δεν έχω την παραμικρή ιδέα...

  • Like 1
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, στις Αποδοχές Κληρονομιάς δεν απαιτούνταν έως τώρα Βεβαίωση Νομιμότητας. Γνωρίζετε αν για αυτές απαιτείται πλέον Ηλεκτρονική Ταυτότητα η οποία περιλαμβάνει τη Βεβαίωση? 

Link to comment
Share on other sites

ναι έτσι είναι Δεν απαιτείται.

Αλλά αν τα αυθαίρετα σου  υπάγονται στην κατηγορία 5, ίσως σε συμφέρει να τα εντάξεις τώρα, καθ΄εξαίρεση, βάση των τελευταίων τροποποιήσεων του Ν 4495/17 πριν από μια εβδομάδα (περί κληρονομιάς -πλημμυροπαθών περιοχών κλπ-χωρίς προσαυξήσεις )

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.