Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

πρώην μηχανικός αμοιβή επίβλεψης


Arabella Mercoury

Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι ένας ιδιώτης και έχω ένα πρόβλημα με την πολεοδομία για μια μονοκατοικία. 

Το σπίτι ξεκίνησε πριν 6 χρόνια και μέσα στον πρωτο χρόνο ο μηχανικός μου, κλείνει την εταιρία του και φεύγει στην Γερμανία να εργαστεί εκεί και εξαφανίστηκε.

Βρήκα καινούργιο μηχανικό και έγινε η μεταβίβαση με τα χίλια ζόρια και με απειλές, πήρε άλλον ένα χρόνο η κατάσταση. κτλ. 

Χτηστηκε το σπίτι και πέρσι, καταθέσαμε όλα τα χαρτιά εφορία, ΙΚΑ, πολεοδομία να κλείσει η άδεια. Όλα νόμιμα και με χαρτούρα να πηγαίνει σύννεφο. 

Σήμερα γυρνάει η πολεοδομία και λέει ότι λείπει μια απόδειξη αμοιβής για ΕΠΙΒΛΕΨΗ από τον πρώτο μηχανικό. Όλες οι αποδείξεις του είναι για ΜΕΛΕΤΗ.

Ο Πρώτος μηχανικός έχει αλλάξει τηλέφωνα, μειλ, κράτος (έφυγε Βραζιλία έμαθα από την πρώην δουλειά του στην Γερμανία γιατί τον έψαξα και εκεί-σκετη απόγνωση) και δεν τον βρησκουμε πουθενά. Η Πολεοδομια δεν την νοιάζει και δεν δίνει μια άλλη λύση στον καινούργιο μου μηχανικό (που δυστυχώς είναι ακόμα νέος και φοβάται να διαφωνεί με την πολεοδομία.)

Τι δικαιώματα έχω; Τι μπορεί να γίνει; Δεν θα τελειώσει το σπίτι γιατί λείπει μια απόδειξη 100-200 ευρω; Ρωτήσαμε και την πολεοδομία να πληρώσουμε προστιμο να τελειωνουμε αλλά δεν μπορούν να μας μιλήσουν πλέον γιατί είμαστε ενοχλητικοί. 

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. 

Link to comment
Share on other sites

Μπορείτε να πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από το ΤΕΕ. Επίσης προτιμήστε γραπτά ερωτήματα με αίτηση , στα οποία είναι υποχρεωμένοι να απαντάνε γραπτά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.