Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Εύρεση παλιάς οικοδομικής άδειας


Recommended Posts

Σχετικά με τη Συγγρού, επειδή έχω απυβδήσει, παρακαλώ πολύ να οχλήσετε και εσείς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

 

Η γραμματέας του όταν τον επισκέφθηκα για το θέμα της Συγγρού μου είπε ήξεις-αφήξεις από το 2013 θα αρχίσουν να οργανώνονται.

Την Παρασκευή που θα πάω να παραλάβω τα μικροφιλμ, εάν δεν εξυπηρετηθώ θα ξαναπάω στη Λιοσίων και θα κλείσω ραντευού.

 

Τα τηλέφωνα είναι πιο κάτω.

------

Δημαρχείο

Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438

Τηλ. 210 5277000

 

Κόκκινος Νικόλαος

Αντιδήμαρχος Κοιμητηρίων και Διοικητικής Υποστήριξης Πολεοδομίας με τις αρμοδιότητες :

  • της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων
  • της τέως Διεύθυνσης Πολεοδομίας του κεντρικού τομέα της Νομαρχίας Αθηνών (Συγγρού)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Συνάδελφοι Καλημέρα! Είμαι μηχανικός στη Ζάκυνθο και αναζητώ φάκελο αδείας για ακίνητο πελάτη μου στη Νέα Ερυθραία. Για το ακίνητο αυτό από στοιχεία του πελάτη έχω κάποιους αριθμούς οικοδομικών αδειών, πρώτη ξεκινάει το 1969 αλλά από τον τίτλο της οικοδομικής άδειας συμπεραίνω ότι πρέπει να υπάρχει και προηγούμενη.

Γνωρίζετε αν υπάρχει τροπος και που να βρω όλες τις οικοδομικές άδειες που μπορεί να έχουν εκδοθεί για το συγκεκριμένο ακίνητο και στο συγκεκριμένο όνομα?

Σε ποια πολεοδομία και σε ποιο τηλ? Αυτό που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι να αναζητήσω τους φακέλους των οικοδομικών αδειών που έχω στο Γραφείο Πολεοδομίας του Βόρειου Τομέως όπου μου είπαν ότι ανήκει το ακίνητο. Προς το παρόν έχει βρεθεί, από ότι μου είπε ο υπάλληλος, ο ένας φάκελος.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Καλησπέρα σας! Έχω μια περίπτωση όπου οι ιδιοκτήτες έχουν χάσει την άδεια του 1961. Στη Συγγρού με όνομα ιδιοκτήτη, οδό και αριθμό δεν μπορούν να τη βρουν και μου είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να μην έχει καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα. Ευρετήριο αδειών του 1961 για την Αθήνα δεν υπάρχει ούτε στη Συγγρού, ούτε στη Σωκράτους, ούτε στην πολεοδομία Αιγάλεω που σήμερα υπάγεται το ακίνητο. Μπορώ να πάω στο αρχείο Ασπροπύργου για να ψάξω έναν έναν τους φακέλους; Το μόνο που έχω είναι το εγκεκριμένο από την πολεοδομία τοπογραφικό του 1961. Στο Αιγάλεω μου είπαν να κάνω ανασύσταση φακέλου.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Για αδεια του 1959 σε ακινητο που υπαγεται στον Δημο Αθηναιων,για την ευρεση σχεδιων αρμοδια δεν ειναι η Συγγρου?και ποσο στοιχιζει η φωτοτυπιση του μικροφιλμ?πρεπει να εχω μαζι μου κατι,φωτοτυπια της αδειας η κατι αλλο?

Edited by mixyak790
Link to comment
Share on other sites

Λογικά ξεκινάς από Συγγρού. Αν υπάρχει αρχείο σε κάποια άλλη ΥΔΟΜ θα σου κάνουν από τη Συγγρού παραπομπή. Αν είναι σε μικροφίλμ τα πάιρνεις από εκεί (άλλη μέρα) χωρις χρέωση. Νά γνωρίζεις αρ. οικοδομικής αδείας , όνομα, Ο.Τ. και διαμέρισμα για το Δ. Αθηνών (μου είχαν ζητήσει κάποια στιγμή).

Καλή επιτυχία!

Edited by Athan
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αν γνωρίζεις τον αριθμό της οικοδομικής άδειας θα είναι εύκολο να τα βρεις. Λογικά αν είναι Δ. Αθηναίων με χρονολογία 1959 θα βρίσκονται σε μικροφίλμ στη Συγγρού. Πληρώνεις μόνο τη φωτοτυπία που θα βγάλεις στο στέλεχος της άδειας. Τις φωτοτυπίες από τα μικροφίλμ μέχρι πρόσφατα τις έβγαζε η υπηρεσία. Αλλά από τη στιγμή που θα κάνεις την αίτηση να υπολογίζεις ότι θα πάρεις τις φωτοτυπίες μετά από 10-15 μέρες.

Edited by yo4
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Πόσο χρόνο χρειάζεται συνήθως για να βρουν έναν φάκελο πρόσφατο (2 ετών);

 

Αν δεν υπάρχει ο φάκελος, θα μου δώσει η υπηρεσία η υπηρεσία αντίστοιχη βεβαίωση ώστε να προχωρήσω σε ανασύσταση;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα συνάδελφοι,

 

γνωρίζετε αν υπάρχει περίπτωση να βρω φάκελο οικοδομικής αδείας για να πάρω αντίγραφα σχεδίων χωρίς να γνωρίζω αριθμό οικοδομικής αδείας αλλά μόνο διεύθυνση?

 

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Σε μερικές ΥΔΟΜ τηρούν ηλεκτρονικό αρχείο όπου με όνομα, διεύθυνση, χρονολογία μπορείς να τη βρεις. Αλλιώς ετοιμάσου για το επώδυνο ψάξιμο σε βιβλία καταχώρησης...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.