Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ιδιοχρησια κοινόχρηστου χώρου με αυθαίρετο


Recommended Posts

Καλησπέρα!!Στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας που διαμένω ενώ συμφωνα με τη σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας έπρεπε να υπάρχουν δύο αποθήκες 6+6 τ.μ. κ το υπόλοιπο να είναι ταράτσα, χτίστηκαν το 2003 δύο διαμερίσματα καλύπτοντας όλο το χώρο της ταράτσας (80 τ.μ.), τα οποία δεν έχουν νομιμοποιηθεί.Είναι δυνατόν, με καταγγελία  στην Πολεοδομία, να γκρεμιστούν διότι οι ιδιοκτήτες τους προκαλούν πολλά προβλήματα στην περιοχή?

Link to comment
Share on other sites

Ναι στην καταγγελία στην πολεοδομία, αλλά απαιτείται και δικαστική απόφαση κ.λπ. Δεν δύναται να νομιμοποιηθούν!!! Συμβουλευτείτε έναν έμπειρο μηχανικό μαζί με έναν εξίσου έμπειρο δικηγόρο. Θα κοστίσει, αλλά στο τέλος θα βγείτε κερδισμένη... Μπορείτε να τους τρέχετε μέχρι το Βόρειο Πόλο....

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Μόλις τώρα, Ναντια Λουκουτου said:

Υποφέρω τα πάνδεινα από αυτούς ...ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

μα είναι δυνατόν να γινόντουσαν εργασίες στην ταράτσα, να χτίστηκαν 2 διαμερίσματα 80τμ το καθένα και να μην τους σταματήσετε όταν έκαναν εργασίες?
Τώρα που τα έχτισαν θα τα γκρεμίσετε?
Δεν ξέρω, μακάρι να μπορούσε να βρεθεί μια πιο καλή λύση 😕

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως έτσι είναι...από την αρχή χτίστηκαν κ κανείς δεν ήξερε ότι είναι παράνομαι...τώρα που έψαξα το ανακάλυψα...μου προκαλούν πολλά προβλήματα στα οποία δεν υπάρχει λύση..

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

τρομερή φασαρία, χτύποι, ουρλιαχτά, μουσικές εκκωφαντικές όλη μέρα κ νύχτα.... 4 χρόνια τώρα....με την ατυνομία κ δικαστικη οδό δεν καταφέραμε κάτι παρά το ότι έχουμε διαπιστώσεις αστυνομίας..μπήκαν στο αρχείο λόγω covid....απογιήτευση κ απώλεια ψυχικής ηρεμίας.

Link to comment
Share on other sites

εννόεισα πολύ καλά, καταρχήν κόψτε τους τα party αυτήν την περίοδο με τον κορονοιο. Εχετε δίκιο και αφού δεν συμαζεύονται καλά κάνετε και το ψάχνετε με τις οικοδομικές άδειες, επειδή η κατάσταση θέλει προσοχή αυτήν την περίοδο συνεχίστε με τον δρόμο που σας γράφει ο φίλος μου ο Ιάσονας παραπάνω και εμείς εδώ είμαστε, αν προκύψει κάτι άλλο που γνωρίζω θα ενημερώσω. - 

Link to comment
Share on other sites

να ειστε σίγουρος ότι έχουμε δοκιμάσει τα πάντα....δε γίνεται τίποτα...θα το προσπαθήσω έτσι..Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση!!! Να είστε καλά!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.