Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Διακριτικη μεταχειρηση σε διαγωνισμο Δημοσιου της ΕΑΒ


GiorgosAsim

Recommended Posts

Καλησπερα

Στο διαγωνισμο δημοσιου που εκανε η ΕΑΒ βγηκαν τα αποτελεσματα και δεν με ειχαν μεσα σε κανενα αποτελεσμα και μου ειπαν να κανω Ενσταση στο διαγωνισμο.

Λοιπον εκανα Ενσταση και κατεθεσα παλι φακελο και βγηκαν τα οριστικα αποτελεσματα και δεν με εχουν παλι μεσα.Αλλα αυτα τα αποτελεσματα ειναι οριστικα.

Ξερει κανεις εαν μπορω να κανω τιποτα?

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε μου θυμίζεις 100% την δική μου περίπτωση. 

Σε διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ για θέσεις πολιτικού προσωπικού (με τεχνική ειδικότητα) στο Πολεμικό Ναυτικό πριν από πολλά χρόνια, καταθέτω τα δικαιολογητικά που ζητούσαν μέσω ΕΛΤΑ, σε ειδικό συστημένο φάκελο που έδιναν τότε τα ΕΛΤΑ για τους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ   (δεν γνωρίζω εάν έχει αλλάξει το σύστημα τώρα). 

Βγαίνουν οι σχετικοί πίνακες και δεν υπάρχω πουθενά ούτε σε εκείνους που απορρίπτονται λόγω ελλείψεων σε δικαιολογητικά, ούτε στον άλλο πίνακα με τα μόρια που συγκεντρώνει ο καθένας.  

Επικοινωνώ με ΑΣΕΠ, δίνοντας τον αριθμό συστημένου από τα ΕΛΤΑ, κάνω ένσταση, ξαναστέλνω φάκελο κλπ.   Αποτέλεσμα το ίδιο.   Επικοινωνία με ΑΣΕΠ και μου λένε "πήγαινε δικαστικά αλλά τα οριστικά αποτελέσματα έχουν βγει τώρα...".  Μίλησα με δικηγόρο και φυσικά ζητούσε ένα όχι και τόσο ευκαταφρόνητο ποσό για την διαδικασία οπότε το παράτησα. 

Ίσως να ήταν λάθος μου που δεν το κυνήγησα αλλά το θέμα είναι ότι από τότε όλα αυτά τα περί αδιάβλητου ΑΣΕΠ κλπ  τα ακούω βερεσέ.

Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω απλά έγραψα αυτό το κείμενο για να γνωρίζεις ότι δεν είσαι ο μόνος που σου έχει τύχει κάτι τέτοιο. 

Εάν θέλεις κράτα μας ενήμερους άν βρεις άκρη ή άν κάνεις κάποια άλλη ενέργεια.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.