Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ενημέρωση φακέλου αδείας


Recommended Posts

Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω για ένα έγγραφο που βγήκε και επιτρέπει την απαλλαγή από την κατασκευή ΦΑ με ενημέρωση της αδείας.

Εχοντας άδεια σε ισχύ του 2007, στην ενημέρωση θα μπορούσα να περάσω τις νέες κατόψεις σύμφωνα με αυτές των δηλώσεων του 4495, χωρίς να κάνω νέο ΔΚ ή να κάνω και νέο ΔΚ αφού έτσι και αλλιώς θα πρέπει να τις γράψω στα στοιχεία δόμησης ;

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΦΑ.pdf

Link to comment
Share on other sites

On 11/3/2024 at 7:14 ΜΜ, RainBow_Rit said:

Καλησπέρα σας,

Έχω μια άδεια σε ισχύ που πρέπει να κλείσει για να πάρει ρεύμα και λόγω αλλαγών διαρρύθμισης, ανοιγμάτων, διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου και κάποιων διαστάσεων < 2%, θα κάνω πρώτα ενημέρωση. [...] Στην ενημερωμένη κάτοψη, θα πρέπει να υπολογίσω το νέο εμβαδό που προκύπτει από τις ενημερωμένες διαστάσεις; [...]. Εσείς πώς τα παρουσιάζετε;

Αν είναι κάτω από 2% οι διαφορές δεν θα παρουσίαζα καν αλλαγές στις διαστάσεις/περιγράμματα. Τα εμβαδά και τις διαστάσεις όπως ήταν στην αρχική άδεια. Αλλιώς ξεκινάνε τα προβλήματα όπως αναφέρεις γιατί τροποποιούνται δόμηση/κάλυψη/όγκος και άρα οδηγείσαι σε αναθεώρηση και όχι ενημέρωση. Και αυτό διότι έπειτα, η αποδεκτή απόκλιση του 2%, θα ξεκινάει με βάση τις ενημερωμένες σου διαστάσεις και εμβαδά, και όχι τις αρχικές.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.