Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Επίδομα 400 ευρώ: Δημοσιεύτηκε η τροποποιημένη ΚΥΑ για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες


Engineer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Β΄ 1487/13.4.2021) η Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη και του υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, με την οποία τροποποιείται η ΚΥΑ με αριθμό 5629/22 της 4ης Φεβρουαρίου 2021 (Β’ 450/2021), με τίτλο «Καθορισμός ύψους, προϋποθέσεων, κριτηρίων και διαδικασίας χορήγησης και πληρωμής της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης σε δικηγόρους, μηχανικούς, οικονομολόγους και γεωτεχνικούς, από τον Ειδικό Λογαριασμό Ανεργίας υπέρ των Αυτοτελώς και Ανεξαρτήτως Απασχολουμένων».

Προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος ενημέρωσης των δικαιούχων, παρέχεται η δυνατότητα υποβολής υπεύθυνων δηλώσεων-αιτήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» έως και τη Δευτέρα 19 Απριλίου.

Διευκρινίζεται ότι, με βάση τα νέα κριτήρια της εκδοθείσας απόφασης, θα επανεξεταστούν όλες οι αιτήσεις που είχαν απορριφθεί κατά τον Α΄ κύκλο υποβολής αιτήσεων, καθώς και όσες υποβληθούν, μέχρι τις 19 Απριλίου 2021, στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» ως τροποποιητικές ή νέες αιτήσεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, όσοι καθίστανται δικαιούχοι της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ και έχουν ήδη υποβάλει αίτηση, δεν χρειάζεται να το πράξουν εκ νέου.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Άλλαξε κάτι με τα ποσοστά ορίων. Παραμένει το ότι αν έβγαλες 1000 ευρώ τη μια χρονιά και την άλλη 1000 ευρώ και 1 λεπτό (ή 0) είσαι "πλούσιος".

Πλούσιος σε αυτή τη χώρα είναι αν δε δηλώνεις άστεγος μου φαίνεται.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
On 18/4/2021 at 12:31 ΜΜ, gktpgeue said:

Άλλαξε κάτι με τα ποσοστά ορίων. Παραμένει το ότι αν έβγαλες 1000 ευρώ τη μια χρονιά και την άλλη 1000 ευρώ και 1 λεπτό (ή 0) είσαι "πλούσιος".

Πλούσιος σε αυτή τη χώρα είναι αν δε δηλώνεις άστεγος μου φαίνεται.

Δεν θεωρείσαι πλούσιος. Απλά τελείωσε το "λεφτά υπάρχουν" και αυτός που έβγαλε 999 € τα δικαιούται περισσότερο από αυτόν που έβγαλε 1001 €, αν δε φτάνουν και για τους δύο. Τέτοια πυρηνική επιστήμη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.