Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ημερολόγιο δημόσιου έργου


Billy_Huge

Recommended Posts

Ξέρετε αν είναι υποχρεωτική η τήρηση ηλεκτρονικού ημερολογίου δημόσιου έργου, σύμφωνα με το αρ. 65 του νόμου 4782/2021, για έργο που ήδη εκτελείται (και προφανώς η σύμβαση του έχει υπογραφεί σύμφωνα με τον 4412/16);

Link to comment
Share on other sites

Για προφανείς λόγους, και κατά πάγια τακτική, οι διατάξεις των νόμων (εκτός των περιπτώσεων με αναδρομική ισχύ), εφαρμόζονται από την ημέρα δημοσίευσης σε ΦΕΚ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Υπάρχει η έννοια "Ημερολόγιο έργου" σε διαγωνισμό που δημοπρατήθηκε ως Προμήθεια και όχι ως Έργο;

Η προμήθεια αφορά μηχανολογικό εξοπλισμό (αντλίες, ηλεκτρικοί πίνακες, καλώδια, σκυροδετημένη βάση, δεξαμενές πλαστικές) αλλά μαζί με την εγκατάσταση τους. Η λέξη "εγκατάσταση" αναφέρεται σε μερικά άρθρα της Προμήθειας.

Το σκέφτομαι γιατί αν ακολουθήσω κανονικά την Προμήθεια τί θα γράφω;  Σήμερα π.χ. έγινε παραγγελία σε προμηθευτή η αντλία Α;  Σε μια άλλη μέρα θα γράψω ότι έφτασε η αντλία Α στην αποθήκη. Θα γεμίσω 5 μήνες παραγγελίες υλικών και αφίξεις υλικών και πολύ μετά θα αρχίσει η εγκατάσταση τους (άρα θα ομοιάζει με έργο). Με προβληματίζει πολύ γιατί η Αναθέτουσα Αρχή ζητάει ντε και καλά Ημερολόγιο Έργου.

Σας έχει τύχει;  Κάποια συμβουλή;

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.