Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ψηφιοποιημένο σχέδιου πόλεως στην πλατφόρμα e-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ


Recommended Posts

Καλησπέρα, σε επέκταση σχεδίου πόλεως για τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης αποτύπωσα Ο.Τ. για τοπογραφικό διάγραμμα. Ολόκληρη η επέκταση έχει ψηφιοποιηθεί σε ΕΓΣΑ87' στην πλατφόρμα e-Poleodomia. Εγώ αποτύπωσα με το GPS και Γεωδαιτικό σταθμό όλο το οικοδομικό τετραγωνο. Ελέγχοντας τις κορυφές του οικοδομικού τετραγώνου σύμφωνα την πλατφόρμα παρατήρησα πως υπάρχει μεγάλη απόκλιση του υλοποιημένου Οικοδομικού τετραγώνου (κράσπεδα, άσφαλτος, κλπ.) με τις κορυφές που έχουν ψηφιοποιηθεί. Επίσης, αν ποτέ καταφέρω και συνεννοηθώ με την πολεοδομία θα βρω και την Πράξη Εφαρμογής. Τι κάνω με τις αποκλίσεις; Εμπιστεύομαι αυτά που έχω αποτυπώσει στο πεδίο;

Link to comment
Share on other sites

Για την εφαρμογή ΟΤ σε επεκτάσεις σχεδίων θα πρέπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένη διαδικασία (αποτύπωση και απόδοση στο σύστημα της επέκτασης με χρήση αν είναι δυνατό στάσεων του μελετητή, εφαρμογή των συντεταγμένων του τεύχους της μελέτης εφαρμογής). Δεν μπορείς να στηριχθείς στην e-poleodomia για να συντάξεις τοπογραφικό διάγραμμα.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.