Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ψηφιακοί νομάδες ψάχνουν για κατοικία στην Ελλάδα


Engineer

Recommended Posts

Και η "αθηναϊκή ριβιέρα" στην Αθήνα δεν είναι; Προφανώς και θα πάνε σε κάποιο κατάλληλο μέρος της Αθήνας, όχι οπουδήποτε.

Βέβαια για έναν ψηφιακό νομά και αναλόγως και της δικής του κουλτούρας πολλά μέρη μπορεί να είναι κατάλληλα και να έχουμε και εκπλήξεις.

Επίσης δεν ξέρουμε αν ψάχνουν ακριβώς κλίμα διακοπών ή κοσμοπολίτικα μέρη, μπορεί να ψάχνουν και το αντίθετο, για δουλειά έρχονται εξ άλλου. Τσικουδιές πάντως μια χαρά θα βρουν και στην Αθήνα. Δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο να δω "ψηφιακούς νομάδες" στην Ομόνοια και τα Εξάρχεια. Στην τελική οι άνθρωποι αυτοί επιζητούν την αλλαγή και την ποικιλία, έτσι κάποιοι θα περάσουν και από εδώ, ακόμα και με μεγαλύτερο κόστος!

 

Link to comment
Share on other sites

Ας αφήσουμε λοιπόν το πεδίο πεδίο ελεύθερο, ας διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ας στρώσουμε κόκκινα χαλιά κι ας υποδεχθούμε τους "ψηφιακούς" νομάδες (τρομάρα μας).

Κι εμείς (ή έστω οι περισσότεροι εξ ημών) ας κορνιζάρουμε τα πτυχία μας, ας πάρουμε τα βουνά και τις ραχούλες, ας μάθουμε να φυλάμε πρόβατα κι αγελάδες, ας γεμίσουμε πάλι τα χωριά μας, ας αυξήσουμε τον πλούτο της χώρας μας καλλιεργώντας μαρούλια, ντομάτες, πατάτες και λοιπά λαχανικά.... Ας γίνουμε κι εμείς πραγματικοί νομάδες, γιατί μόνο μια τέτοια διέξοδο μας άφησαν....

 

Link to comment
Share on other sites

τζαμπατζήδες μυρίζομαι που δε θέλουν να φορολογούνται, να απολαύσουν φθηνά τον ήλιο της Ελλάδας και μόλις χορτάσουν να πάνε στα μέρη τους .... Εύχομαι να διαψευσθώ... 

Link to comment
Share on other sites

Βασικά και μεις ψηφιακοί νομάδες προοριζόμαστε να γίνουμε - γινόμαστε ήδη. Τα βουνά και οι κατσίκες θα μείνουν στους προνομιούχους.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.