Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μετατροπη Ισογειου σε κλειστό parking


Recommended Posts

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά,

εχω στην ιδιοκτησια μου μια μεζονετα η οποια βρισκετε σε συγκροτημα. Οι μεζονετες επικοινωνουν μπροστα με κοινοχρηστο δρομο. ( 2 πρωτες μεζονετες εχουν ηδη παρκινκ )
 

η μεζονετα μου εχει 3 επιπεδα τα οποια εχουν κυρια χρηση.

το ισογειο θελω να το μετατρεψω σε παρκινκ κλειστό και θελω ν ρωτησω αν γνωριζετε ποιες ειναι διαδικασιες για να γινει νομιμα.  ολα τ επιπεδα επικοινωνουν με εσωτερικη σκαλα και ειναι κυριας χρησης στην αδεια.

 

ευχαριστω εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά 

Επειδή θα χρειαστεί να εκδοθεί άδεια δόμησης το καλύτερο είναι αναθέσετε σε πολιτικό μηχανικό ή αρχιτέκτονα μηχανικό την όλη διαδικασία γιατί είναι περίπλοκη και χρειάζονται αρκετά δεδομένα.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

καλημέρα σας και από εμένα, καλά σας τα είπε ο συνάδελφος προηγουμένος και θα πρέπει να δει μηχανικός πολιτικός ή αρχιτέκτονας την κατασκευή σας, ώστε να δει αν κλείνει, επειδή αν ο ισόγειος χώρος επικοινωνεί με τον πρώτο όροφο θα πρέπει να κλείσει καλά ώστε τα καυσαέρια να μην ανεβαίνουν καθόλου πάνω με το κατάλληλο άνοιγμα ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να ανέβουν εσωτερικά και το άνοιγμα αυτό να είναι αρκετά ασφαλές.
Θα πρέπει να γίνει αυτοψία της ιδιοκτησίας από μηχανικό ειδικότητας που σας έχω αναφέρει ήδη, να δει αν γίνεται και πως νόμιμα φυσικά η διαδικασία και η εργασία που ζητάτε. Ακόμα θα πρέπει να έχετε τα οικοδομικά σχέδια του ακινήτου και κάτι δύσκολο ενδεχομένος, είπατε ότι το ακίνητο βρίσκεται σε συγκρότημα οπότε πιθανός να χρειαστούν οι συναινέσεις των συνιδιοκτητών προκειμένου να δώσουν την άδεια αν απαιτείται κάτι τέτοιο από την νομοθεσία για να δημιουργηθεί ο χώρος στάθμευσης στο ισόγειο. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.