Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Recommended Posts

Καλημέρα ονομάζομαι Βαγγέλης και είναι η πρώτη φορά που σας γράφω. Είμαι ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας 158τμ σε χωριό της Ξάνθης κτισμένη τη περίοδο 1979-1980. Η μόνες παρεμβάσεις που έχουν γίνει από τότε είναι η εισαγωγή σωμάτων θέρμανσης το 1993 και η κατασκευή σκεπής το 2005. Είναι υπερυψωμένο σαν ημιόροφος. Έχει μουσαμά στη κουζίνα καθιστικό κρεβατοκάμαρες, μωσαϊκό σε χολ και (καλό) σαλόνι και πλακάκια μόνο σε μπάνιο WC και βοηθητικό χώρο που είναι στη μπροστινή είσοδο του σπιτιού. Έχει τρεις εισόδους χωριστό σαλόνι κουζίνα χωλ με τοίχους. Συγνώμη για τις τόσες πληροφορίες απλά θέλουμε να το κάνουμε βιώσιμο μήπως μείνουμε εκεί με τη κοπέλα μου που παντρευόμαστε του χρόνου. Δεν ξέρουμε από πού να αρχίσουμε. Ο λογιστής μου είπε πως του χρόνου θα μπορώ να ενταχθώ και στο εξοικονομώ. Σίγουρα πρέπει να γίνει μόνωση και αλλαγή κουφωμάτων απλά δεν έχουμε ιδέα από όλα αυτά και έχουμε πραγματικά ψαρώσει. Κεφάλαιο αυτή τη στιγμή έχουμε γύρω στα δέκα χιλιάρικα το πολύ, από πού να αρχίσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πραγματικά συγνώμη για τις τόσες λεπτομέρειες.

Link to comment
Share on other sites

Σεπτέμβριο ανοίγει το νέο εξοικονομώ αυτονομω.  Θα πας σε ένα μηχανικό της περιοχης και θα σε καθοδηγήσει. Οι εργασίες που περιγράφεις, εντάσσονται στο πρόγραμμα. 

Link to comment
Share on other sites

Ανεξαρτήτως "εξοικονομώ", θα πρέπει να γίνει αυτοψία από μηχανικό προκειμένου να εκτιμηθούν οι επεμβάσεις και το κοστολόγιο, ώστε η κατοικία να μπορεί να ανταποκριθεί σε αξιοπρεπή διαβίωση.  Όσο για το οικονομικό, τα 10 χιλιάρικα μάλλον δεν φτάνουν. Ενδεχομένως, υπάρχει δυνατότητα δανείου επισκευών-αποπεράτωσης.

Γι' αυτά και για άλλα, θα πρέπει να απευθυνθείς σε έμπειρο μηχανικό.  

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.