Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για τον σχεδιασμό χώρων προσχολικής ηλικίας


Engineer

Recommended Posts

Εντονο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο διαγωνισμός αρχιτεκτονικής σχολής της Μαδρίτης IE "Spaces for Creativity".

Το βραβείο για το νέο δημιουργικό σχολείο επιδιώκει να διερευνήσει τον αντίκτυπο του δομημένου περιβάλλοντος σε συνδυασμό με την χρήση της τεχνολογίας στην συμπεριφορά των ανθρώπων.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού η αρχιτεκτονική σχολή αναζητά προτάσεις για τον σχεδιασμό χώρων για παιδιά προσχολικής ηλικίας που θα ενισχύσουν ενεργά την δημιουργικότητα τους και θα επηρεάσουν θετικά την εκπαίδευσή τους.

Προκειται για τον σχεδιασμό παιδικών σταθμών χωρητικότητας έως 15 παιδιών ηλικίας από 3 έως 6 ετών.

Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν ψηφιακά σε μορφή pdf και να περιλαμβάνουν μια αφίσα παρουσίασης (Α1), 500 λέξεις στην αγγλική γλώσσα που θα εξηγούν αναλυτικά την πρόταση (Α4) και το βιογραφικό των συμμετεχόντων.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μεμονωμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες (ομάδες δεν μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό) που κατέχουν πτυχίο ή μεταπτυχιακό στο σχέδιο, την αρχιτεκτονική ή σε σχετικό τομέα.

Το πρώτο βραβείο εξασφαλίζει υποτροφία €11.000 στα δίδακτρα του Ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 του μάστερ αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου.

Βασικός κριτής του διαγωνισμού θα είναι η Elvira Munoz, Διευθύντρια του μεταπτυχιακού προγράμματος στο IE School of Arhitecture and Design, ο Primo Orpilla, συνιδρυτής και διευθυντής του στούντιο Ο+Α με έδρα το Σαν Φρανσίσκο και ο Enrique De La Puente, ιδρυτής και Διευθυντής δημιουργικού για τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Μέσα Ανατολή στο Neobranding.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές έως τις 7 Ιουνίου 2021 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 21 Ιουλίου 2021.

thumb_big7 (2).jpg

thumb_big7 (1).jpg

thumb_big7.jpg


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.