Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ενοικίαση τμήματος γεωτεμαχίου για χρήση πάρκιγκ


Tomkou

Recommended Posts

Γεια σας, μου έχει ζητηθεί από έναν ιδιώτη ένα τμήμα του γεωτεμαχίου μου (εκτός σχεδίου) να ενοικιαστεί για χρήση πάρκιγκ. Η επιχείρηση του ιδιώτη βρίσκεται απέναντι από το γεωτεμάχιο. Ποια είναι μια λογική τιμή για την ενοικίαση?

Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Τι έκτασης είναι το τμήμα αυτό πρέπει να αναφέρεις (για πόσα οχήματα). Από εκεί και πέρα, λάβε υπόψη σου ότι ένα κλειστό γκαράζ σε περιοχές με μεγάλη ανάγκη για πάρκινγκ, στην Κυψέλη ας πούμε, το νοικιάζεις για 120€-150€ το μήνα. Για ανοιχτό χώρο σε εκτός σχεδίου περιοχή, η τιμή προφανώς είναι δραματικά μικρότερη. Εφόσον μιλάμε για αρκετές θέσεις στάθμευσεις, θα έλεγα όχι πάνω από 20-30 ευρώ/θέση το μήνα. Εντελώς ενδεικτικά, σαν εκτίμηση και με το δεδομένο ότι δεν δίνεις περισσότερα στοιχεία.

Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ πως τέτοιου είδους ερωτήματα ξεφεύγουν εντελώς από τον σκοπό του forum. Ισως να έπρεπε να απευθυνθείς σε κάποιον μεσίτη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω για την περίπτωση οικοπέδου το οποίο ανήκει σε μένα και ένα κομμάτι του (1,5 στρέμματα περίπου) θέλει να ενοικιαστεί από επιχειρηματία για χρήση parking. Πως μπορώ να υπολογίσω το ενοίκιο? Αν γνωρίζω την αγοραστική αξία του οικοπέδου μπορώ να την ανάγω σε ενοίκιο?

 

Ευχαριστώ πολύ.

 

Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.

Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, DOOM

Link to comment
Share on other sites

Εχω την αίσθηση πως, εκτός και μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος συνάδελφος που ασχολείται με τις εκτιμήσεις, βρίσκεσαι μάλλον σε λάθος forum..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.