Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

myProperty: Από 29 Ιουνίου υποχρεωτικά ψηφιακά οι μεταβιβάσεις ακινήτων


Engineer

Recommended Posts

Για τις 29 Ιουνίου 2021 μετατέθηκε η υποχρεωτική υποβολή δήλωσης μεταβίβασης ακινήτων ψηφιακά, μέσω της πλατφόρμας myProperty, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Η ΑΑΔΕ προχώρησε στη μετάθεση της σχετικής προθεσμίας - που έληγε σήμερα - μετά από αιτήματα των συμβολαιογράφων και με σκοπό την ομαλότερη μετάβαση στο νέο σύστημα.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

το κράτος με δικαιολογία την απλούστερη διαδικασία φορτώνει τη δική του δουλειά στους ιδιώτες. Έχει πιάσει το νόημα με τους μηχανικούς που γίναμε οι χαμάληδες των ΥΔΟΜ και των αρχείων τους και τώρα θα χώσει και τους συμ/φους να κάνουν την δουλειά της εφορίας. Εντωμεταξύ η γραφειοκρατία καλά κρατεί (βλ. ΤΑΠ κτλ) και κανείς δεν ενδιαφέρεται να ενοποιήσει τις πλατφόρμες ενος ακίνητου σε μια. Ε9, ΤΑΠ-ΟΤΑ, Κτηματολόγιο, Αυθαίρετα-ΗΤΚ  καμία επικοινωνία μεταξύ τους. Περαστικά

Link to comment
Share on other sites

Βέβαια το κράτος μας υπενθυμίζει μέρα παρά μέρα ότι η ελάχιστη αμοιβή μιας υπαγωγής για ρύθμιση είναι 1600€, αλλά εμείς επιμένουμε να ζητάμε τα μισά.  

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.