Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τραγελαφικά σε Δημόσιες Υπηρεσίες και απαράδεκτες συμπεριφορές


giannist

Recommended Posts

Συναδελφε πρωτον ειλικρινη συληπητηρια για τον χαμο του συναδελφου.

μην παρασυρεσαι ομως συναισθηματικα ,αν και ειναι κατανοητο.Σιγουρα ΔΕΝ ειναι ολοι οι ΔΥ κακοι,υπαρχουν και εξαιρετοι ΔΥ.κανεις δεν το γενικευει.

Απο την αλλη ομως η διαφθορα αλλα και το πως λειτουργει το Δημοσιο ειναι ενα πολυ μεγαλο προβλημα.και σαυτο δεν ευθυνονται μονο καποιοι ΔΥ αλλα και ΕΕ οπως εχω πη και φυσικα η πολιτικη ηγεσια.

Και παλι συληπητηρια .ποσο ετων ηταν?μαλλον θα ειχε καρδιακο προβλημα και δεν το ηξερε.Απο μια ηλικια και μετα(40) χρειαζεται ενα τσεκ απ τουλαχιστον μια φορα το χρονο.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 323
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υπαρχουν καλοι και κακοι ΔΥ, αυτο ισχυει για ολα τα επαγγελματα. Τι ποσοστο ειναι οι μεν και τι οι δε δεν ξερω. Εχουμε και εδω συναδελφους ΔΥ, με υποδειγματικη συμπεριφορα, γνωσεις και προσφορα.

Οι γενικευσεις δεν βοηθουν ποτε.Ολοι ειναι κακοι κτλ

 

Λυπαμαι για τον ανθρωπο παντως, ας βρει αναπαυση.

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα ΔΕΝ πρέπει να γενικεύουμε παρά τις επώδυνες πολλές φορές εμπειρίες μας. Θερμά συλλυπητήρια για την οικογένεια του συναδέλφου.

Link to comment
Share on other sites

ήταν γύρω στα 47 δεν ήταν μηχανικός αλλά διοικητικός υπάλληλος σύζυγος συναδέλφησας και έκανε αυτοψία με υπερβολική ζέστη σε δυσβατη περιοχή Ευχαριστώ για την ευαισθησία των συναδέλφων Απλώς δεν θέλω να μπαίνουν διαχωρισμοί σε εργαζόμενους σε ιδιωτικού και δημόσιους αλλά σε καλούς και κακούς και ανεύθυνους(που είναι και λίγοι) Και πάλι ευχαριστώ γιατί πραγματικά εδώ είμαστε όλοι συγκλονισμένοι για την απώλεια

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι, διερμηνεύοντας τα αισθήματα των μελών αυτού του forum, ο συνάδελφος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ μπορεί να μεταφέρει τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου συζύγου της συναδέλφου, ο οποίος πέθανε κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Link to comment
Share on other sites

και πάλι ευχαριστώ και φυσικά θα προσπαθήσω να τα μεταφέρω γιατί πράγματι αποτελεί η ευαιασθησία σε τετοια θέματα ένα βάλσαμο στην σημερινή εποχή μας Και θέλω να δω πόσα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα μεταφέρουν το γεγονός της απώλειας ενός ευσυνείδητου υπαλλήλου (μόνο ο ΑΝΤ1 μετέφερε την είδηση όσο τον αναζητούσαν) ενώ μας βομβαρζίζουν με ειδήσεις που αφορούν επίορκους υπαλλήλους

Link to comment
Share on other sites

Και θέλω να δω πόσα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα μεταφέρουν το γεγονός της απώλειας ενός ευσυνείδητου υπαλλήλου (μόνο ο ΑΝΤ1 μετέφερε την είδηση όσο τον αναζητούσαν) ενώ μας βομβαρδίζουν με ειδήσεις που αφορούν επίορκους υπαλλήλους

 

Μα αγαπητέ συνάδελφε , τα ΜΜΕ μεταφέρουν μόνο τα νέα που οι αρμόδιοι κρίνουν ως "μεγάλης προβολής" προκειμένου να πάρουν μεγάλο κομμάτι της πίττας στη διαφημιστική αγορά. Κάποιος που χρηματίζεται , εγείρει συναισθήματα οργής και ανεβαίνει το "κασέ" του δημοσιογράφου που το στολίζει για να το κάνει αποκλειστικότητα ευρείας κατανάλωσης.

Σιγά μην ασχοληθούν με το θέμα του ανθρώπου που χάθηκε πάνω στη δουλειά του. Αν ασχοληθούν , εκ παραδρομής θα είναι ...

 

Ενώ όταν προβάλλουν νέα από παραλία της Μυκόνου ή απο εγκαίνια φιλανθρωπικού gala όπου πήγε ο ΧΥΖ διάσημος μεγαλοπαράγων (μεγαλοκηφήνας) συνοδευόμενος από υπουργούς ... :!:

Link to comment
Share on other sites

εγω παντως θα επιμεινω -επαναλαμβανοντας τον θαυμασμο μου για την ευσυνειδησια του υπαλληλου-οτι οσοι ειστε πανω απο 40 να κανετε ενα τεστ κοπωσεως ,διοτι ΔΕΝ ειναι σπανια τα περιστατικα αιφνιδιου καρδιακου θανατου-ειδικα σε περιοδους καυσωνα ,και μαλιστα ολοι φευγουν εχοντας πληρη αγνοια οτι επασχαν απο καρδιακη νοσο

Link to comment
Share on other sites

Είχα διαβάσει ότι αγνοούνταν σε τοπική Ευβοϊκή εφημερίδα...

 

Κρίμα για τον άνθρωπο!

 

Μια υπενθύμιση απλά με αφορμή το γεγονός:

Προσοχή στις καιρικές συνθήκες τώρα που αρχίζουν οι καύσωνες. Μην χαλαρώνετε τα μέτρα ασφαλείας στις οικοδομές γιατί το κακό δεν αργεί να γίνει...

Link to comment
Share on other sites

Επειδή είμαι πολύ οργισμένος με την γενίκευση από πολλούς όσο αναφορά του δημόσιους υπάλληλους...

 

Δεν πρέπει να είμαστε οργισμένοι με αυτήν τη γενίκευση αλλά με το (αποδεδειγμένο) γεγονός ότι κατά κανόνα οι καλοί "φεύγουν πρώτοι". Άτιμη η ζωή...άτιμη!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.