Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τραγελαφικά σε Δημόσιες Υπηρεσίες και απαράδεκτες συμπεριφορές


giannist

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 323
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

για μένα σαν αρχή και η θέα να κρατώ το καλάθι μου αρκεί σαν πρώτο βήμα και ας είναι και τρύπιο. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Για να βγάλεις άδεια λειτουργίας για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος απαιτείται βεβαωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η εν λόγω βεβαίωση είναι τυποποιημένη και αναφέρει φαρδιά πλατιά

"Σας γνωρίζουμε ότι βάσει του Ν....... δεν απαιτείται βεβαίωση της υπηρεσίας μας για το εν λόγω κατάστημα....."

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Θα σας περιγραψω ενα μολις χθεσινο περιστατικο που μου ετυχε - αλλα νομιζω χαρακτηριστικο του τι συμβανει καθημερινα και σε διαφορες υπηρεσιες του κρατους, των δημων, κτλ.

 

Πηγα στη γραμματεια υπηρεσίας (αρμοδιοτητας του υπουργειου δικαιοσυνης) για εκδοση ενος πιστοποιητικου - φυσικα μου ζητησαν αιτηση αλλα επειδη οπως ειπαν δεν τους φερνουν αναλωσιμα το εντυπο της αιτησης θα το επαιρνα απο το κυλικειο - παω λοιπον στο κυλικειο και η κοπελα εκει ειδε πως τα συγκεκριμενα εντυπα της ειχαν τελειωσει - και χωρις κανενα μα κανενα προβλημα και δισταγμο μπαινει στο ακριβώς παραδιπλα γραφειο απο εκεινο που ειχα εγω μπει αρχικα για την αιτηση (παλι της αρμοδιοτητας του ιδιου υπουργειου) και σε κανα λεπτο επιστρεφει με καμια δεκαρια αντιγραφα της παραπανω αιτησης !!!!!!!!!

Τι ρωταω τι χρωστάω και μου απανταει 40 λεπτα !!!!!!! Δηλαδη δεν μου εδωσε η γραμματεια το εντυπο αλλα με εστειλαν στο ιδιωτικο κυλικειο να το αγορασω, του οποιου εντυπου το κοστος το πληρωνει παλι το κρατος-αλλα αυτο δεν νοιαζει κανεναν !!!!!!

 

Δεν το κανω θεμα και πληρωνω κανονικα για να κανω την δουλεια μου....

Στο τελος ομως και αφου ειχα ολοκληρωσει την εκδοση πιστοποιητικού που χρειαζομουν, αναφερα το περιστατικό στο γραφειο της εκει προισταμένης η οποία απλως απάντησε : <<σοβαρα;; σοβαρα;; πρεπει να το αναφερω !!!!!>>

 

Ξερουμε ολοι οτι τετοια και αλλα πολυ χειροτερα περιστατικα γινονται και θα γινονται καθημερινα αν δεν ενδιαφερθουμε να παραπονεθουμε και να αλλαξουμε ολα αυτα τα κακως κειμενα που ξερουμε οτι γινονται .................

Link to comment
Share on other sites

Λέμε και τα καλά?

 

Μπράβο στο γραφείο ειδικών συμβούλων Α' βάθμιας εκπαίδευσης περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας όπου συναλλάχτηκα 2-3 φορές για προσωπική υπόθεση.

Ο τρόπος χειρισμού (σαν να επρόκειτο για εξυπηρέτηση σε γνωστό), το χαμόγελο και η πραγματική-ουσιαστική βοήθεια στο πρόβλημά μου δεδομένων των αντικειμενικών δυσκολιών (μία ειδική σύμβουλος ειδικής αγωγής σε όλη την περιφέρεια) με κάνουν να πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί αφανείς ήρωες σε αυτή την ιστορία....

Μπράβο και πάλι!!

Link to comment
Share on other sites

Μα αν κινείται κάτι σε αυτή τη χώρα, κινείται λόγω της ύπαρξης αυτών των αφανών ηρώων. Παραδείγματα υπάρχουν σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.