Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εξουσιοδότηση Μηχανικού για Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου


Recommended Posts

@Arche τον αριθμό της δήλωσης δεν χρειάζεται να το γράψεις επειδή αναγράφεται ήδη στις πράξεις. Ο ηλεκτρονικός κωδικός καθώς και το στάδιο της δήλωσης υπαγωγής αναγράφεται στο πεδίο "πρόσθετα στοιχεία" της πράξης (βλ εγχειρίδιο). 

Στην τεχνική περιγραφή γράφεις περιληπτικά οτι θεωρείς απαραίτητο για την κατανόηση του καθεστώτος της ιδιοκτησίας. Δεν μπαίνεις σε πολλές λεπτομέρειες. 

 

image.png.0c9ff843f30a99e4a0930253874d3891.png

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνήσω με εσάς Ιάσονα και Jbosda αλλά έχω πέσει σε ένα ιδιόρυθμο καθεστώς. Καθώς την συμβολαιογράφο αυτήν την ξέρω πολλά χρόνια και εμένα με εκνευρίζει και εγώ θα ήθελα να της φωνάξω και να πω αυτά που λέτε αν την έβλεπα από κοντά, το γεγονός όμως ότι συνήθως μιλάμε με email δεν μου επιτρέπει εύκολα να την βάλω στην θέση της. Σωστό το βλέπω ο καθένας να κάνει την δουλειά του και να κοιτάζει μόνο αυτήν. Το ξέρω ότι σαν πρόσωπο είναι απαιτητική και ψείρας με την δουλειά του, εγώ δεν είμαι τόσο, αφήνω να περάσει μια μικρή μύγα να κάτσει στο σπαθί μου και σήμερα το βλέπω ότι εύκολα της χάριζα' Και άλλη συμβολαιογράφος με πρόσβαλε πρόσφατα, λέγοντας μου μπροστά σε πελάτες, Δικηγόρο, καλά εσένα Arche μου ότι σου πω το κάνεις και ότι δικαιολογητικά σου ζητήσω μου τα φέρνεις αμέσως, αναγνωρίζω όμως τα λάθη μου. Αναγνωρίζω ότι πολλά τους χάρισα και έχω τον λόγο μου σπαθί και ξέρω την δουλειά μου, οπότε ανυπομονώ να μου ξαναδωθεί η ευκαιρία να τις ξαναβρώ για να μάθουν να κάνουν την δικιά τους δουλειά και όχι την δικιά μου. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.