jbosdas Posted March 19 Share Posted March 19 @Arche τον αριθμό της δήλωσης δεν χρειάζεται να το γράψεις επειδή αναγράφεται ήδη στις πράξεις. Ο ηλεκτρονικός κωδικός καθώς και το στάδιο της δήλωσης υπαγωγής αναγράφεται στο πεδίο "πρόσθετα στοιχεία" της πράξης (βλ εγχειρίδιο). Στην τεχνική περιγραφή γράφεις περιληπτικά οτι θεωρείς απαραίτητο για την κατανόηση του καθεστώτος της ιδιοκτησίας. Δεν μπαίνεις σε πολλές λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Posted March 19 Share Posted March 19 θα συμφωνήσω με εσάς Ιάσονα και Jbosda αλλά έχω πέσει σε ένα ιδιόρυθμο καθεστώς. Καθώς την συμβολαιογράφο αυτήν την ξέρω πολλά χρόνια και εμένα με εκνευρίζει και εγώ θα ήθελα να της φωνάξω και να πω αυτά που λέτε αν την έβλεπα από κοντά, το γεγονός όμως ότι συνήθως μιλάμε με email δεν μου επιτρέπει εύκολα να την βάλω στην θέση της. Σωστό το βλέπω ο καθένας να κάνει την δουλειά του και να κοιτάζει μόνο αυτήν. Το ξέρω ότι σαν πρόσωπο είναι απαιτητική και ψείρας με την δουλειά του, εγώ δεν είμαι τόσο, αφήνω να περάσει μια μικρή μύγα να κάτσει στο σπαθί μου και σήμερα το βλέπω ότι εύκολα της χάριζα' Και άλλη συμβολαιογράφος με πρόσβαλε πρόσφατα, λέγοντας μου μπροστά σε πελάτες, Δικηγόρο, καλά εσένα Arche μου ότι σου πω το κάνεις και ότι δικαιολογητικά σου ζητήσω μου τα φέρνεις αμέσως, αναγνωρίζω όμως τα λάθη μου. Αναγνωρίζω ότι πολλά τους χάρισα και έχω τον λόγο μου σπαθί και ξέρω την δουλειά μου, οπότε ανυπομονώ να μου ξαναδωθεί η ευκαιρία να τις ξαναβρώ για να μάθουν να κάνουν την δικιά τους δουλειά και όχι την δικιά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janna Posted May 29 Share Posted May 29 Σε οικόπεδο με διώροφη οικοδομή υπάρχουν 15 συνιδιοκτητες ένας θέλει να μεταβιβάζει το ποσοστό του οι περισσότεροι άγνωστοι μπορεί ν εκδοθεί ταυτότητα κτιρίου με εξουσιοδότηση ενός; τα υπόλοιπα ποσοστά πώς κατανέμονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Posted May 29 Share Posted May 29 (edited) ΗΤΚ μπορεί να εκδώσει και ένας εκ των συνιδιοκτητών χωρίς καμία συναίνεση. Θα βάλεις τον εντολέα σου ως υπόχρεο με τα στοιχεία του και το ποσοστό του και σε δεύτερη καταχώρηση "λοιποί συνιδιοκτήτες" με το υπολειπόμενο ποσοστό συνιδιοκτησίας . Συστημικά κλείνεις την δεύτερη καταχώρηση βάζοντας "παύλες" στα στοιχεία (όνομα, κλπ). Edited May 29 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Posted May 29 Share Posted May 29 και το δέχεται αυτό Παύλο, αν πχ έχεις 2 ή 3 συνιδιοκτήτες και ενός δεν έχεις το email ή το ΑΦΜ, μπορείς να βάλεις μια παύλα στο αντίστοιχο πεδίο και έληξε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Posted May 29 Share Posted May 29 Ναι, συνεχίζεις απρόσκοπτα τη διαδικασία. Βάζεις μόνο τον πελάτη σου και τα στοιχεία του. Δες και τη σχετική ερωτοαπάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Posted May 30 Share Posted May 30 ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts