mecheng_ Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 20 minutes ago, Φοφικος said: Μειον τον φορο εισοδηματος φυσικα?? Φαντάζομαι θα απαιτηθεί και τροποποίηση της φορολογικής μας δήλωσης για τα εισοδήματα του 20 & 21 καθώς με τα αναδρομικά αλλάζει το εισόδημα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klalakos Posted March 4, 2022 Author Share Posted March 4, 2022 26 λεπτά πριν, mecheng_ said: Φαντάζομαι θα απαιτηθεί και τροποποίηση της φορολογικής μας δήλωσης για τα εισοδήματα του 20 & 21 καθώς με τα αναδρομικά αλλάζει το εισόδημα μας δεν νομίζω Η εφορία πάντα σε φορολογεί στο έτος που τα εισπράτεις Άρα θα φορολογηθούν σαν υπερβάλον στο 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecheng_ Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 2 minutes ago, Klalakos said: δεν νομίζω Η εφορία πάντα σε φορολογεί στο έτος που τα εισπράτεις Άρα θα φορολογηθούν σαν υπερβάλον στο 2022 όχι, φορολογούνται για το έτος τα οποία αφορά Στο παραπάνω σκρηνσοτ τα αναδρομικά εμφανίσθηκαν στο έτος που τα έλαβα αλλά όπως αναφέρει στο είδος αποδοχών λέει οτι υποβάλλεται τροποποιητική δήλωση για το έτος αναφοράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosel Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 έχει γίνει η παρακράτηση φόρου κανονικά, για το τρέχον έτον (2022). Άρα θα εμφανισθεί ως εισόδημα για του χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonisHLMHX Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 4 ώρες πριν, Klalakos said: Νομίζω ότι περιμένουμε 2019 : 14 * 4% * μικτός_μισθός - 12*26,00 2020: 11 * 4% * μικτός_μισθός - 9*37,00 *αν έχετε επιλέξει 37,00 € κλίμακα Καλησπέρα, Ισχύουν οι παραπάνω υπολογισμοί; Εχω αποχωρήσει πλέον από την εταιρεία που απασχολούμουν ως μισθωτός, αν είναι ποσά που προκύπτουν από αυτόν τον υπολογισμό να πιέσω, δεδομένου πως είχα στο μυαλό μου αρκετά μικρότερο ποσό επιστροφής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonisHLMHX Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Καλησπέρα, Έχει λάβει την επιστροφή των εισφορών κάποιος άλλος συνάδελφος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klalakos Posted March 18, 2022 Author Share Posted March 18, 2022 Οι ΑΠΔ πρέπει να διορθωθούν μέχρι τον Ιούνιο 2022. Στην δική μου εταιρεία το έχουν προγραμματίσει να το κάνουν τον Μάϊο λόγω φόρτου από όσο μου είπαν 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecheng_ Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 On 3/18/2022 at 8:42 AM, Klalakos said: Οι ΑΠΔ πρέπει να διορθωθούν μέχρι τον Ιούνιο 2022. Στην δική μου εταιρεία το έχουν προγραμματίσει να το κάνουν τον Μάϊο λόγω φόρτου από όσο μου είπαν Υπάρχει κάποιο λινκ που αναφέρει μέχρι πότε πρέπει να γίνει η διόρθωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasiour Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 On 1/4/2022 at 1:25 ΜΜ, mecheng_ said: Υπάρχει κάποιο λινκ που αναφέρει μέχρι πότε πρέπει να γίνει η διόρθωση; https://www.efka.gov.gr/el/deltia-typoy/deltio-typoy-121 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonisHLMHX Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 On 1/4/2022 at 1:25 ΜΜ, mecheng_ said: Υπάρχει κάποιο λινκ που αναφέρει μέχρι πότε πρέπει να γίνει η διόρθωση; Ανανεωμένο: https://www.nomotelia.gr/photos/File/151491-22.pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts