Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι νεροποντές στη Δυτική Ευρώπη είναι 3% έως 19% σφοδρότερες λόγω της υπερθέρμανσης


Engineer

Recommended Posts

Το σύστημα "Γεωλογικό Περιβάλλον και Κλίμα" είναι γενικώς πολύ πολύ ευσταθές. Παρότι εδώ και 500 περίπου χρόνια ο άνθρωπος έχει κάνει τα πάντα για να ανατρέψει την ισορροπία του, αυτό αντέχει πεισματικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει, θεωρητικά τουλάχιστον, ότι οι μεταβολές των σημερινών γεωλογικών και κλιματικών παραμέτρων δεν λειτουργούν συσσωρευτικά και ότι μελλοντικά δεν μπορούν να ανατρέψουν την συνολική περιβαλλοντική ισορροπία.

Το παιχνίδι αρχίζει από την ώρα που οι παράγοντες αυτοί, εάν και εφ' όσον μπορούν, ανατρέψουν τη σημερινή ισορροπία. Από εκεί και μετά απολύτως ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει το σημείο της νέας ισορροπίας.

Προς το παρόν όλοι μαζί θα βιώσουμε τη νέα τεχνητή ενεργειακή κρίση που πλησιάζει. 

Ο Bill Gates (δεν είναι τυχαίος) σε μια από τις περυσινές του δηλώσεις είπε ότι η επόμενη πανδημία θα είναι περιβαλλοντική και πολύ χειρότερη από τη σημερινή της covid-19. 

Edited by Konstantinos IB
Link to comment
Share on other sites

Εν τω μεταξύ, ενώ έχουμε τόσο φυσικό αέριο στα πόδια μας (γνώση που αποκόμισα από το βίντεο με τον καθηγητή), μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί δεν ακούμε τίποτα για αυτό το γεγονός (που θα μπορούσε να είναι σωτήριο για τη χώρα μας) στα Μ.Μ.Ε.. Θέλουν να μας το αρπάξουν μου φαίνεται (λαδώνοντας εκεί τους ψηλά ιστάμενους) ενώ όλος ο λαός κοιμάται ολόρθος.

Link to comment
Share on other sites

On 8/31/2021 at 2:32 PM, imhotep said:

εγώ προτιμώ το πρώτο που με στοιχεία λέει ότι η αύξηση της θερμοκρασίας προηγείται της αύξησης της περιεκτικότητας της ατμόσφαιρας σε CO2 και όχι το αντίστροφο

https://www.youtube.com/watch?v=3KzkHO8W9lU&ab_channel=ΑντιθέσειςστηνΚΡΗΤΗTV

Εγώ θα σου παραθέσω και μια απάντηση στα λεγόμενα του καθηγητή από έναν ξένο τυπά που ασχολείται με διάφορα επιστημονικά θέματα.

Αν έχει δίκιο δεν ξέρω, αλλά δίνει μια ικανοποιητική απάντηση που δε με βρίσκει αντίθετο και αξίζει να την ακούει κανείς γιατί πρόκειται περί επιστημονικού διαλόγου.

https://www.youtube.com/watch?v=OWXoRSIxyIU&t=333s

 

Link to comment
Share on other sites

On 30/9/2021 at 12:02 ΜΜ, Τρελός Επιστήμων said:

Εν τω μεταξύ, ενώ έχουμε τόσο φυσικό αέριο στα πόδια μας...Και εκεί θα μείνει. Θέλουν να μας το αρπάξουν μου φαίνεται...Δεν ανήκει σε μας. Ανήκει στην Ελλάδα αλλά όχι στους Έλληνες...ενώ όλος ο λαός κοιμάται ολόρθος. Αν ήταν έτσι θα είχαμε την ελπίδα κάποτε να ξυπνήσει. Δυστυχώς, είναι ξύπνιος και έχει αποδεχθεί τη μοίρα του. Του αρέσει κι από πάνω.

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.