Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αλλαγή μηχανικού


Georgemykonos

Recommended Posts

Σχετικά με άδεια που έγινε ανάθεση σε υπάλληλο της πολεοδομίας 30/10/2020 και μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί. Καμία ενημέρωση απο την αρμόδια πολεοδομία και σπάνια ως καθόλου να βρεις την αρμόδια υπάλληλο. Ο μηχανικός εξαφανισμένος από τον 06/21 και δεν έχει εισάγει τα απαραίτητα που έχουν ζητηθεί από την πολεοδομία από τον 06/21. Έχω κάνει εξώδικο και στις 2 πλευρές και καμία απάντηση δεν έλαβα. Η αμοιβή του μηχανικού έχει πληρωθεί κατά 80% σχεδόν σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά η αμέλεια και αδιαφορία του με αναγκάζει να ψάχνω εναλλακτικές. Που μπορώ να βρω την νομοθεσία για αλλαγή μηχανικού για να προχωρήσει η άδεια. Πέρασαν 10 μήνες+...δεν μπορώ να περιμένω άλλο. 

Ευχαριστώ

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Για την διαδικασία αλλαγής Μηχανικού θα αναθέσεις στον Μηχανικό που θα επιλέξεις να κάνει την απαιτούμενη διαδικασία στα έγραφα της ΥΔΟΜ. Ο ίδιος θα σε καθοδηγήσει τι θα χρειαστεί.

Φρόντισε να μη υπάρχουν εκκρεμότητες σε αμοιβές εκ μέρους σου.

Για ζητήματα αντιδικίας δικής σε με Μηχανικό το παρόν φόρουμ και δεν γνωρίζει τα πεπραγμένα παρά μόνο την δική σας εκδοχή και σε κάθε περίπτωση δεν παρέχει συμβουλευτική υπηρεσία σε αυτά τα ζητήματα. Ούτε δικάζουμε διαδικτυακά πλευρές.

Μπορείς να απευθυνθείς σε αρμόδιου φορείς ή και τον δικηγόρο σου αφού έκανες εξώδικο όπως λες.

Το θέμα το θεωρούμε ως ολοκληρωμένο και πέραν των ορίων του φόρουμ και κλειδώνει.

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.