Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Προβλήματα με γειτονικό αύλειο χώρο.


Recommended Posts

Καλημέρα συνάδελφοι,

Χθες το βράδυ γυρνώντας από περίπατο με την οικογένεια μου βρήκα ορυόμενους τους γείτονες να μου λένε ότι έχει σπάσει κάποιος δικός μου σωλήνας και έχει πλημμυρίσει το υπόγειο τους. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μονοκατοικίες οι οποίες συνορεύουν έτσι ώστε το πίσω μέρος της δικής μου αυλής είναι σε επαφή με το πλαϊνό πίσω μέρος του δικού της οικοπέδου.Πρόκειται δηλαδή για 2 αυλές. Πηγαίνοντας στην πίσω αυλή μου διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει το λάστιχο που ποτίζει γύρω στις τρεις ώρες.Πως είναι δυνατόν να πέρασε το νερό 4 μέτρα χώματος και να πέρασε μετά και τα τοιχία υπογείου του και να γέμισε το υπόγειο του νερό;Προσπάθησα να συζητήσω μαζί τους αλλά ουρλιάζουν και με απειλούν οτι αν δεν κόψω τα δέντρα της αυλής μου θα μου κάνουν μήνυσή... Μπορεί κάποιος συνάδελφος να με συμβουλέψει και να μου πει ποιον μπορώ να καλέσω ετσι ωστε να μπορεί να μου τι να κάνω μιας και από εμένα δεν δέχονται και με βρίζουν χωρίς να τους εχω πειράξει ποτέ και μάλιστα φέτος που ρίχνουν πανωσήκωμα, για να μην λερώνει η δικής τους αυλή έχουν στήσει σκαλωσιά στην δική μου εδω και 3 μήνες. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και δεν θέλουμε να συγκρουστούμε με τους γείτονες αλλά μου φαίνεται αδιέξοδο....

Link to comment
Share on other sites

1. Υπάρχει τόσο μεγάλη ανισοσταθμία μεταξύ των 2 αυλών?

2. Η διαπερατότητα του εδάφους εξαρτάται από το είδος του. Η διαπερατότητα του σκυροδέματος, από τον τρόπο κατασκευής (κακοτεχνίες, μόνωση) 

3. Αν τα δέντρα φυτεύτηκαν μετά την κατασκευή της όμορης οικοδομής, θα πρέπει να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Αλλιώς, τους αγνοείς.

4. Αν τα προβλήματά σας είναι τεχνικά, απλώς συζήτησε με το μηχανικό τους. Αν όχι, χρειάζεται δικηγόρος

Link to comment
Share on other sites

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΛΗ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝΤΡΑ ΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.

 

Η χρήση κεφαλαίων σε κείμενο δημοσίευσης και τίτλου δεν επιτρέπεται. Επίλεξε «επεξεργασία» (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσε το κείμενο της δημοσίευσής σου. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.