Jump to content

Recommended Posts

Posted

τι ακριβώς είναι αυτά τα δύο; αν αποκλείεται να μου χρειαστούν μην τα πάρω τσάμπα.

Posted

ΕΚΩΣ : Ελλην Κανονισμος Ωπλισ. Σκυροδεματος

ΕΑΚ : Ελλην. Αντισεισμικος Κανινισμος

και τα δυο ειναι απαραιτητα για το μηχανικο

Posted

για τον πολιτικό μηχανικό εννοείς. (σαν μηχανολόγος δεν νομίζω πως έχει νόημα να τους χρεώσω τους ανθρώπους)

thx anyway!!!

• 1 month later...
Posted

εμενα μου ηρθαν και ειναι πολλα καλα για του μηχανικους μελετητες και κατασκευαστες

Posted

Και σε εμένα έφτασαν! Πολύ καλή έκδοση όντως.

Posted

Εγώ παιδιά έχω την παλιά έκδοση του ΣΠΜΕ (ΕΑΚ 2000 και ΕΚΩΣ). Νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο να ζητήζω και αυτό από τη ΣΙΔΕΝΟΡ. Είναι καλύτερη έκδοση; Είναι πρόσφατη;

• 9 months later...
Posted

Είναι πολύ καλή η έκδοση και σε πρακτικό μέγεθος. Έχει όλες τις νέες διατάξεις (πχ ττοιχώματα nv, κοντά υποστυλώματα, νέος χάρτης ζωνών)σε σχέση με τις εκδόσεις που ανέφερε ο Γιάννης. Κατά την γνώμη μου αξίζει.

Posted

Πολύ καλή κίνηση από τη Σιδενορ, μπράβο τους αφού δεν μπορεί να το κάνει το ΤΕΕ η κάποιος άλλος επίσημος φορέας.

Είναι πλήρως ενημέρωμένοι κανονισμοί και σε βολικό μεγεθος, ζητηστε τους:

Posted

τελειο!! το πηρα σημερα, πολυ ωραια εκδοση, ηρθε με κουριερ δωρεαν. μπραβο στην σιδενορ.